Няколко дни карах колата без тасове. С тези черни джанти е направо грозна, много я отварят тасовете. Мисля си, че ако обикновените джанти се пръснат със "сребърен" спрей, дори и без тасове колата ще има много по-добър вид. Някой правил ли го е и би ли описал процедурата ? Интересува ме свалят ли се джантите (а може би и гумите) или само закнижвате, трябва ли да се търкат с шкурка преди пръскането, издържа ли новото покритие или се люпи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой пребоядисвал ли е джанти ?
Collapse
X
-
Re: Някой пребоядисвал ли е джанти ?
snake написа:Няколко дни карах колата без тасове. С тези черни джанти е направо грозна, много я отварят тасовете. Мисля си, че ако обикновените джанти се пръснат със "сребърен" спрей, дори и без тасове колата ще има много по-добър вид. Някой правил ли го е и би ли описал процедурата ? Интересува ме свалят ли се джантите (а може би и гумите) или само закнижвате, трябва ли да се търкат с шкурка преди пръскането, издържа ли новото покритие или се люпи ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Най-я отварят лети джанти колега.Аз вече минах отзад на летни гуми макар да минавам прохода Шипка редовно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:А аз бях без тасове, тъй като си попълних комплекта оригинални тасове и ги дадох да ми ги пръснат със спрей. Преди това се пробвах на единия, но не стана добре и ги дадох на майсторите, които ми пребоядисаха капака. Станаха великолепни, днес няколко пъти съм слизал да им се любювам, ако искате вярвайте . Само да не ми ги откраднат, ако видя, че някой ми се пробва на тасовете...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Пребоядисването на преден капак, двата предни калника, шофьорската врата и черните основи на страничните огледала ми излезе 380 лв. с материалите, като съществена част от парите ги плати застрахователя. А за пребоядисването на тасовете пари не ми взеха, само аз си купих спрея. Реално само капака си беше за пребоядисване, но ме убедиха и за калниците, тъй като иначе щяло да си личи, а вратата имаше няколко драскотини, но щом застрахователя плаща за пребоядисване, проблем няма :D . Колата има отличен вид след манипулацията, тия дни ще пусна и снимки.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар