Тези фиати не спират да ме очудват с екстрите си - имам някакво устройство дето следи натоварването на задния мост и излиза едно маркуче отпред до казанчето за течност за чистачки, обаче нв лиза никъде. Явно нещо е побългарявано, защото нямам и моторче за пръскалката на задното стъкло, а маркуч има. Предполагам че това устройство регулира фаровете, ама знам ли и как така с маркуч? Ако някой знае каква е тая джаджа да казва! Между другото чак днес разбрах че имам дискови задни спирачки, което ме прави още по-доволен собственик на фиат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това кантарно устройство на задния мост?
Collapse
X
-
Re: Какво е това кантарно устройство на задния мост?
stanleyhacker написа:Тези фиати не спират да ме очудват с екстрите си - имам някакво устройство дето следи натоварването на задния мостFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:stanleyhacker написа:Тези фиати не спират да ме очудват с екстрите си - имам някакво устройство дето следи натоварването на задния мостTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Tornado написа:stanleyhacker написа:Тези фиати не спират да ме очудват с екстрите си - имам някакво устройство дето следи натоварването на задния мостFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ако е такова, то как ги регулира? С вакуум, с някаква течност? При мен просто тия фарове явно ги няма и са сложили обикновени. Беше ми интересен принципа на работа, ако наистина е такова дето регулира фаровете.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар