Хорица помогнете малко
това ми се случи преди около година но е оставих при майстора и изобщо не седях да видя за какво става въпрос само знам че не бяха резисторния блок май релето ли беще не разбрах тогава ама както и да е сега го имам същия проблем
значи вентилатора си работеше спирам сутринта на работа и следобед да си тръгвам забелязах че не работи
ЪЪЪЪЪЪ ами сега отворих жабката свалих всички релета работят . даже едното е за централното има 2 които се включват със контакта и едно за халогените. отдолу имаше едно черничко като това за халогените пробвах го и то работеше . има само едно което е продълговато и черно ама е мноооого отдолу и е вързано с един сив двоен кабел ама немога да разбера това за какво е
отидох на бушоните там има 3 релета едното е за задното стъкло подгряващото . другите незнам за какво са но работеха .
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪами хубаво де пускам климатика и тръгва си на първа степен
айде сега кажете де са ми мъдете !!!
хи хи х ихи не вярвам да е от копчето , бушона до колкото разбрах е един със перката на радиатора и още нещо ама неразбрах ........ та и той работи някой ако може да ми каже кои са двете релета от схемата ще му бъда много благодарен !!!

Коментар