THE DRIVER написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто mk2 въпроси
Collapse
X
-
фиат
здравеите колеги незнам дали тука трябва да пиша но ше ме извинявате И кам вапроса имам фиат пунто 2000 година 1.9жтд и проблема ми е че като я натоваря с 4 или 5 човека колата отзад много тропа ии искам да питам дали това е от окачването ии какъв може да ми е проблема и от каде идва това тропане. и оште нешто ставали по някакав начин да се подигне колата отзад ... мерси предварително колеги
Коментар
-
колегата,който твърди,че това е торсион,явно не виждал такъв.във колите на фият груп никога не е имало торсион и няма да има.при пунто 1 е мост с два носача,хванати един за моста с по 2 лагера.именно те се разбиват и то не от нещо друго,а от калта която влиза вътре,сиреч са незащитени.при пунто 2 вече е цял мост-проста тръба.къде колегата видя ,че тръбата е торсион не знам.а ако тръбата е торсион,за какво са тогава пружините,не пишете глупости да обърквате хората.торсиони слагат само френските инженери на колите си ,та дори и на товарните баничарки.мисля,че от 2012 на пежо партнера вече се монтират пружини(има напредък) и все пак не са с ресор,което си е класическо изпълнение за товарен автомобил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар