Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно тракащо каре отдясно

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Относно тракащо каре отдясно

    Моля накой скоро, ако е сменял карета на Браво 1.6 16в да каже как се цените на тази операция И друго да попитам.. понеже ми трака само от дясно, само то ли се сменя или е хубаво да са комплект?Аааа, и още нещо - спешна ли ми е срещата с майстора или мога да си карам така още известно време?Питам понеже точно зех да се чудя да сменям ли колата па то почнаха да ми изскачат такива глупости само да наливам още пари в нея и не знам какво да права - да я продавам или да наливам - карета, термостат, друг проблем, за който съм питал в темата на една колежка, а и климатика тябва да пълня пак, че по погрешка му извадих тръбата към радиатора и сичко изфиряса, а беше пълнен лятото!Абе кво и стана на тая кола незнам Иначе, си е пушка!
    Bravo 1.6 16v

    #2
    Вчера смених това каре, но понеже го комбинирах със смяна на маслото и филтрите, карето, въздушен филтър, поленов филтър и горивен филтър ми излязоха 173 лева. Горе-долу си правя сметка, че карето е около 100-110 лева. Не знам дали си струва риска да не го подмениш веднага - трудно се кара със скърцащо и тракащо каре - не се знае в кой момент ще хлъцне фатално.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

    Коментар


      #3
      sugarboy написа:
      Не знам дали си струва риска да не го подмениш веднага - трудно се кара със скърцащо и тракащо каре - не се знае в кой момент ще хлъцне фатално.
      Абсолютно си прав, даже аз от ремонти на колата никога не съм пестил - щом тропне нещо, колата веднага е в сервиза и никога не се икономисва откъм части. Просто много ми се иска да се метна на Стило и някакси още се чудя дали да я правя - то в крайна сметка е ясно, че добри пари не могат да и се земат (като ги гледам в мобилето са по 3 бона), така, че не знам дали да набивам пари, след като няма да го правя за себе си. Така или иначе аз ако я вкарам в бокса ще и оправа всичко, а не само карето и няма да се размина с 200-тина лева. То ако беше за 100-200 лв. въобще нямаше да се чудя.
      Bravo 1.6 16v

      Коментар

      Working...
      X