Ако може някой да ми помогне с обезвъзду6аването ,защото немога да му намеря пропките да обезвъздушаване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обезвъздушаване на Браво 1.2 16V
Collapse
X
-
Мойта има 2 места от където се обезвъздушава - едното е в горният ляв ъгъл на радиатора, другото точно посредата зад двигателя, кадето една тръба влиза в купето. За 1.2 двигателя не знам как е ама със сигурност ще го намериш ако използваш търсачката. Само, че напиши "пробка" щото с "пропка" може нещо да блокираш форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Bravo 1.6 16v
-
На третата снимка е същата пробка като на №2 ама по отдалече да се ориентираш по-лесно къде точно се намира. Май,че са само тези 2 пробки за 1.6, а мисля че примерно 1.4 има 4 пробки. Колегата Sev доста ги чатка тия неща с охладителната с-ма, може да му пратиш ЛС и ако знае къде са твоите със сигурност ще ти отговори. Мойте заради него ги знам къде са!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Pac3to написа:колеги остановиг повредата ,която ме притеснява 4е колата заграва.Уреда на таблота за температурата явно буксата е разхлабена и лъже понякога ударих таблото и стрелката заспа сега си стои на средата да видим обаче до когаFiat Bravo 80 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар