Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нерешен проблем...облегалка не пада

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нерешен проблем...облегалка не пада

Преди време колега беше пуснал такава тема за проблема.Значи става въпрос за мареа комби, където не може да падне задната по-голяма облегалкатогава никой не отговори.Дали се намери някой който знае защо тая проклета облегалка не падаще съм благодарен на какъвто и било съвет за да си разреша проблема.Модерирано заглавие.МОдераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

...

В онази тема, доколкото си спомням, ставаше дума за облегалка на Мареа седан... И в това беше проблема - че фабрично не е направена да пада, а си е прихваната с гайки... На комбито не би трябвало да е така - моето е с цяла падаща облегалка и в двата края има заключващи устройства, които трябва да се натиснат, за да се сгъне... Огледай добре как е захващането на твоята, ако трябва направи една снимка и я сложи тук да умуваме... Или най-добре виж някой колега от твоя град...
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

моята е разделена на двеоще като е взех един път я свалях и след това неисказаключващите устройства ги натискам разбирасе(при мен трябва да ги дръпнеж на горе)нещо долу спира(това което играе роля на панта)но неможе да се види нищопомагайте хора

Коментар

А ти като сваляш облегалката дигая ли долната част дето се сяда?Аз преди така се опитвах да я сваля облегалката и се сгъваше до половината
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

вдигам е разбира сено май ще се окаже че някво жило има скъсано или откачено на облегалкатаедин приятел днес го гледа и така каза

Коментар

Аз ти писах на лична, но и тук.Има жило от бравичката на облегалката до основата на вътрешната част. Там има един цилиндричен палец, който трябва да се издърпа от жилото, за да освободи. При мен това нещо не се случва и в събота ще разглобя бравичката на облегалката, за да видя защо става така. Иначе сега с тънка отвертка и бутната друга облегалка можеш ръчно да набуташ палеца и да си бутнеш облегалката. Зад палеца има пружинка.

Коментар

благодаря ти

Коментар

Working...
              X