Колеги имам един въпрос. Имам един изправител с който зареждах акумулатора на Траби, обаче, максималния ампераж е 1.6А, с което ако трябва да заредя батерията на Алфета (44Аh), трябва да го правя 4 дена.....образно(но близо до истината ), та мога ли по някакъв начин да вдигна ампеража на тази гадинка. Довечера ще го снимам и поразглобя все пакТемата беше поместена в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преработване на зарядно за Акумулатор от 1,6А на 4А примерно
Collapse
X
-
Преработване на зарядно за Акумулатор от 1,6А на 4А примерно
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Аха, с други думи ще го подсиля в магазина с НОВ .СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Преработване на зарядно за Акумулатор от 1,6А на 4А прим
phoenix написа:Колеги имам един въпрос. Имам един изправител с който зареждах акумулатора на Траби, обаче, максималния ампераж е 1.6А, с което ако трябва да заредя батерията на Алфета (44Аh), трябва да го правя 4 дена.....образно(но близо до истината ), та мога ли по някакъв начин да вдигна ампеража на тази гадинка. Довечера ще го снимам и поразглобя все пакТемата беше поместена в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
знам колега колко време трябва да се зарежда.....но по моите скромни познания, сме учили че акумулатор се зарежда най-добре с ток приблизително 10% от оптималния, или около 4А за 10 часа...което ме устройва максимално, щото като го пусна на заряд вечерта, и на сутринта имам заредена батерия. Може и да са глупости...няма проблеми моя си е батерията, мой си е въпроса. Просто ще си купя ново зарядно, щом ми трябва...не съм казал че ще изхвърля старото., като не бързам не е проблем да го оставя и 2 дена да се зарежда....Айде мир да има, бирата от насСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ти ся ко?....усети че ще се лее бира и викаш да натрупаш малко актив . Аз нали се сещаш, че имам 2, ама беше при баща ми. Та след сложна комбинация в която намесих Ирена, и още некви напитки, след няколко часа и другото зарядно е вече в нас и батерийката се зарежда....мерси на всички.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар