Имам страхотен проблем.Проблема не е точно с врата ,а с това нещо което е на купето и бравата се затваря на него. Неможах много да ви ориантирам ,но ще видите на снимката.Та проблема ми е ,че когато се опитвах да вадя едното болче ми се заглади главата и немога да го отвия и да регулирам затварянето на вратата.Как мога да отвия това болче.КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ ,ЧЕ НЕ СЕ ЗАТВАРЯ ДОБРЕ ВРАТА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с вратата
Collapse
X
-
...
Има едни джаджи - аз ги знам като "шпилковадач" - разпробива се скъсания или заоблен болт и тази джаджа се завива подобно на метчик... За нормалните болтове шпилковадача е с лява резба и и след като се завие, законтря и вече развива болта... Намерих един линк с подобна тема - може да е от полза:http://www.napravisam.bg/forum/viewt...w.php?cn=29099Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
-
lu40 написа:Набиваш един шабар внимателно да не го счупиш и развиваш с него.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Според мен и с права остра отверка ще станат нещата. Трябва да е малко по-голяма от отвора, набий я добре и след това я хвани с френски ключ и върти. Става пак с остра отверка и чук, като законтряш леко отверката и биеш с чука. Тези болтове не са стегнати много силно така, че не би трябвало да се развие трудно. А за да не ти се случват занапред подобни щуротии си купи един нов, хубав шестограм! Този размер точно има доста голямо приложение в нашите коли!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги блогадаря за мненията ,но днес сутринта доста се помъчих с един секач и чук и стана работата отвисе сега трябва да търся същото болче ,че това не става за нищо.Колега Vladim проблема не беше в шестограма ,а в самото болче то още в началото преди аз да бях го пипал беше заоблено някой преди мен се е правел на майстор ,а междо другото шестограмите с които пробвах бяха ’’Rico’’(Турски) и ’’Tona’’(Чешки) незнам дали са добри марки ,но това ми препоръчаха.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
simeon3000 написа:lu40 написа:Набиваш един шабар внимателно да не го счупиш и развиваш с него.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
simeon3000 написа:lu40 написа:Набиваш един шабар внимателно да не го счупиш и развиваш с него.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар