Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа или Мицубиши Галант...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа или Мицубиши Галант...

колеги, какво мислите за мицубиши галантдилемата ми е мареа дизел или галант дизелИМАМ ПАРИ НЕМАМ КОЛА Темата беше поместена в неподходящ раздел, освен това заглавието беше коригирано. Колега, защо "крещиш" с тези големи букви...Запознай се с правилата на клуба, все пак.Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: МАРЕА ИЛИ ГАЛАНТ

Guran написа:
    колеги, какво мислите за мицубиши галантдилемата ми е мареа дизел или галант дизелИМАМ ПАРИ НЕМАМ КОЛА
    Моля ти се ... земи Мицубишито...

Коментар

Разбира се, че Галанта. Обаче да знаеш, че частите са му много скъпи. Но ти казваш, че имаш пари.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Ако трябва да бъдем обективни ако са еднаква година Галанта, просто той е по-висок клас кола.
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

И аз съм за Галанта, наистина е по-висок клас. ОСвентова дизелите на Митсубиши също са много яки.Направи обаче сравнение ня някой части като цени и ти си прецени. Е, зависи и парите какви са им де.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Мицуто, но все-пак направи една визита и на техния форум, поразрови се, имат отделна рубрика :http://www.mitsubishibg.com/forum/in...howforum=6Не знам дали двигателя, който те интересува е на Мицубиши, но последните години купуват дизелите от други производители, в т.ч.VW и PEUGEOT.Успех!ПС...Общо взето с двигателя на МАРЕЯТА, ако е 1.9 JTD проблеми няма да имаш.
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

При тази двойна разлика в цената?!
              F31 BMW 320d

Коментар

Аз лично не мога да говоря за двигателите на галант , защото не съм запознат, но съгласете се , че визията и качеството на сглобката на Галанта са по добри. От още не голямия си опит с японските автомобили съдя, че японците с двигателя не правят компромис.Та... щом от фиат форума те съветват да вземеш Галанта значи, че е по добър.Все пак имай предвид обаче , че поддръжката на Мареата ще ти излезне по евтина, а и двигателя на Мареата (105 jtd) със сигурност ще ти даде перфектна динамика и разход.Малко "философската" го написах, исках просто да кажа, че всичко опира до джоба
                Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                тел. 0883437022

Коментар

И аз съм за галанта. Разликата за мен е следната:- Галанта е по-здрав, откъм качество.- Галанта е по-скъп откъм поддръжка, защото все пак ще се разваля. Освен ако не се кара - Мареата едва ли би имала проблеми с двг, евентуално с окачване и тропане на разни неща в купето.- Мареата ще е по-нова, едва ли говориш за нов Галант, същата година. Разликата все пак е двойна в цената.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ей човек да не ви светне за галантите !!Взимай без да се замисляш, но от 98-а год. нагоре гледай да е, ако е 2001 - още по добре
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Ако е след 2001 год. Галант, Мерцедес и БМВ са по-евтини за подръжка спрямо него
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                        Ако е след 2001 год. Галант, Мерцедес и БМВ са по-евтини за подръжка спрямо него
                        Защоо ? едно приятелче има такова, още нищо не му се е строшило (иначе мерцедесите след 2001 - малиии, еле па дизелови бмв-та малиии ) аз затова съм привърженик на колите до 98-а година :D ,Мищубишката е единственото изключение !А и още с мъка си спомням за едно Мицубиши Кордия, турбо с бързи и бавни скорости, 82-и набор до 400 000 не се оплака един път
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Колкото и странно да ви прозвучи, и аз съм за Галанта.

Коментар

Колега взимай Галанта , не се чуди...няма база за сравнение те са различен клас коли. Мареата е супер кола за хора като мен ...не чак толкова богат "или може би беден"
                            Ritmo Forever " Alfa Romeo 1.6. TS 120 PS.

Коментар

Working...
                            X