Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле

Здравейте колеги, от няколко дни сутрин като запаля колата и стрелката слезе до 1000 оборота се чува едно тропане на двигателя . Това продалжава докато не превкюча на газ . Ако продалжа да карам не бензин ми предърпва на ниски обороти . Преполагам ,че е от дюзит или свещите . Какви са ми вариантите какво да предприема.
    Fiat Brava 1.6 ELX
    Fiat Tipo 1.6

най-вероятно са ти запушени дюзите/дюзатаможе да има и грешкикакъв е мотора?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

1,6 е мотора. как да ги отпуша дюзите.
      Fiat Brava 1.6 ELX
      Fiat Tipo 1.6

Коментар

Re: Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле

bobsancho написа:
        Здравейте колеги, от няколко дни сутрин като запаля колата и стрелката слезе до 1000 оборота се чува едно тропане на двигателя . Това продалжава докато не превкюча на газ . Ако продалжа да карам не бензин ми предърпва на ниски обороти . Преполагам ,че е от дюзит или свещите . Какви са ми вариантите какво да предприема.
        вероатно бачка на 3 цилиндъра заради дюза. не са свещи щом на газ се оправя. и аз съм така, ама не ми пречи, щото само паля на бензин. изпробвах я тази зима- пали на 3 цилиндъра със изядени електроди на свещите и това знаеш каква зима беше
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле

pakumba написа:
          bobsancho написа:
          вероатно бачка на 3 цилиндъра заради дюза. не са свещи щом на газ се оправя. и аз съм така, ама не ми пречи, щото само паля на бензин. изпробвах я тази зима- пали на 3 цилиндъра със изядени електроди на свещите и това знаеш каква зима беше
          Притеснявам се това тропане да не ми прецака двигателя докато превключа на газ.
          Fiat Brava 1.6 ELX
          Fiat Tipo 1.6

Коментар

най-добре е със сваляне и почистване с ултразвукима и добавки, но ефекта не е гарантиран и може да има лоши последствиякато е топла колата как се държи?

Коментар

Sev написа:
              най-добре е със сваляне и почистване с ултразвукима и добавки, но ефекта не е гарантиран и може да има лоши последствиякато е топла колата как се държи?
              Вчера сипах няква добавка за отпушване на дюзи и я карам на бензин да видя дали ще има резултат но за сега след 20 изминати километра няма резултат. Иначе дори и като загрее на бензин пак тропа все едно работи на 3 цилиндъра.
              Fiat Brava 1.6 ELX
              Fiat Tipo 1.6

Коментар

като гледам няма да стане с добавкатаможе и от други неща да е...но покарай и ще видим

Коментар

И моята трака като трактор като , загрее става по зле , колата трака повече на празен ход , и загряла колата върви по зле отколксото студена!
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

вариаторче ли какво беше...при алфите се оплакваха ,че като замине и почва да работи все едно е дизел
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
                      вариаторче ли какво беше...при алфите се оплакваха ,че като замине и почва да работи все едно е дизел
                      няма такова нещо в 1,6

Коментар

в конрад имало ванички в момента по 20 и не знам си колко лв, мисля да си взема като се сетя и ще ви покажа как се чистят
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

инжектори
                          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                          Втората......пак същата!
                          (_-_)______////_______(_-_)
                          Punto75-Вече на жената!
                          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

ресетирай си компютъра и после задължително пиши дали има промяна.аз имах същия проблем( може да потърсиш постовете ми)ресета става като откачиш минуса на акумулатора за 30 - 45 минути.

Коментар

Ако има вариатор - той е, но мисля, че само 1.8 двигателите го имат - моя трака като 3 дизелови локомотива и на бензиностанцията ме питат по 100 пъти кво да сипват
                              Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                              X