Здравейте колеги, от няколко дни сутрин като запаля колата и стрелката слезе до 1000 оборота се чува едно тропане на двигателя . Това продалжава докато не превкюча на газ . Ако продалжа да карам не бензин ми предърпва на ниски обороти . Преполагам ,че е от дюзит или свещите . Какви са ми вариантите какво да предприема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле
Collapse
X
-
Re: Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле
bobsancho написа:Здравейте колеги, от няколко дни сутрин като запаля колата и стрелката слезе до 1000 оборота се чува едно тропане на двигателя . Това продалжава докато не превкюча на газ . Ако продалжа да карам не бензин ми предърпва на ниски обороти . Преполагам ,че е от дюзит или свещите . Какви са ми вариантите какво да предприема.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Ужас Бравата ми трака като дизел,че и по зле
pakumba написа:bobsancho написа:Здравейте колеги, от няколко дни сутрин като запаля колата и стрелката слезе до 1000 оборота се чува едно тропане на двигателя . Това продалжава докато не превкюча на газ . Ако продалжа да карам не бензин ми предърпва на ниски обороти . Преполагам ,че е от дюзит или свещите . Какви са ми вариантите какво да предприема.Fiat Brava 1.6 ELX
Fiat Tipo 1.6
Коментар
-
Sev написа:най-добре е със сваляне и почистване с ултразвукима и добавки, но ефекта не е гарантиран и може да има лоши последствиякато е топла колата как се държи?Fiat Brava 1.6 ELX
Fiat Tipo 1.6
Коментар
-
И моята трака като трактор като , загрее става по зле , колата трака повече на празен ход , и загряла колата върви по зле отколксото студена!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
инжекториPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
u_bo
ресетирай си компютъра и после задължително пиши дали има промяна.аз имах същия проблем( може да потърсиш постовете ми)ресета става като откачиш минуса на акумулатора за 30 - 45 минути.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар