Здравейте колата ми пунто 1.7ТД 97г. по термостата имам три датчика ми се струва или два не съм сигурен.Можете ли да ми кажете кой какъв е и каква функция изпълняват.Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчици по термостата. Кой за какво служи?
Collapse
X
-
аха добре,обаче този които е за компютъра му дава информация колко е топъл двигатела и от това зависи дали колата ще работи на по високи обороти докато загре двигателя(тоест обогатителя ще е "отворен" и ще държи високи обороти).правилно ли си обеснявам нещата.а има ли начин да го замеря този датчик дали работи както и другия които показва температурата на таблото.и вазможно ли е от това например като е запаля сутрин да държи 800об и след малко работа даги дигне на 1000 макар че не е загряла(както мися че трябва да е но още веднага да държи 1000об или по високи ако всичко е наред)но ми се случи карам сутрин спирам на светофар и колата държи 1300об после на другия светофар пак са си нормални 1000об.жъзможно ли е това да е от някои датчик?FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
ripper_pz написа:тази документация някои има ли я на ангиски или по добре даже на български(невярвам).а моге6 ли да кавеш какви може да са вероятните причини за това.от какво може така да се промемят оборотитеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Датчици по термостата. Кой за какво служи?
ripper_pz написа:Здравейте колата ми пунто 1.7ТД 97г. по термостата имам три датчика ми се струва или два не съм сигурен.Можете ли да ми кажете кой какъв е и каква функция изпълняват.Мерси.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар