От време на време ми се иска да имам и 6-та скорост само за да карам по бързо на по ниски обороти.. и се сетих че преспокойно бих искал трета да е малко по дълга четвърта също и пета да влиза доста по късно....има ли теоретичен и практически начин това да стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
има ли някакъв начин за смяна на предавателните числа.
Collapse
X
-
Re: има ли някакъв начин за смяна на предавателните числа.
Capoeira написа:От време на време ми се иска да имам и 6-та скорост само за да карам по бързо на по ниски обороти.. и се сетих че преспокойно бих искал трета да е малко по дълга четвърта също и пета да влиза доста по късно....има ли теоретичен и практически начин това да станеTipo DGT, 1.6 DOHC
-
Capoeira написа:От време на време ми се иска да имам и 6-та скорост само за да карам по бързо на по ниски обороти.. и се сетих че преспокойно бих искал трета да е малко по дълга четвърта също и пета да влиза доста по късно....има ли теоретичен и практически начин това да станеTipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
hf hpe написа:bebop написа:Capoeira написа:От време на време ми се иска да имам и 6-та скорост само за да карам по бързо на по ниски обороти.. и се сетих че преспокойно бих искал трета да е малко по дълга четвърта също и пета да влиза доста по късно....има ли теоретичен и практически начин това да станеTipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
-
Не бре иска ми се 4 и пета да започват малко по късно за да мога да икономисвам бензин а аз над 120 км много много рядко карам .... това на горе за мене си е мъка 120 на 5-та съм с мад 4200 оборота което не ми е много комфортно или поне не ми се слуша този рев от двигателя за продължително време....някакси ми се иска да не излизам от границите на 3000 оборота.. в който двигателя почни не се чува в купето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар