Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой сервиз в софия, където да сменят тампоните ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли някой сервиз в софия, където да сменят тампоните ....

Има ли някой сервиз в софия, където да сменят тампоните на носачите. Само тампоните, а не целия носач.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

На времето Нино беше писал за един сервиз до Италианеца, където рециклират носачи. Може би там ще ти свършат работа.
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

къде, точно до италианеца ли който е? а и дали искат да е свален носача?
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не знам, нямам инфо, може би трябва на място да се пита.

Коментар

няма значение, намерих си сервиз. форумните майстори не отговарят на лични. ако някой има нужда ще му споделя сервиз с преса.
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

А там рециклират ли носачи?

Коментар

lu40 написа:
                А там рециклират ли носачи?
                не мисля. между другото утре ще ходя там, но смянат гадните тампони. за носачите знам окръжна болница, може би да е при жан ама не съм 100% сигурен. ако искаш ще ти изровя инфото
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ама ей опасен човек си.....подушвам че сме от една порода.Обаче във Варна ги рециклират за 40 лв. , а новия струва 55лв, така че...ако някога сменям ще е с нов.
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                    ама ей опасен човек си.....подушвам че сме от една порода.Обаче във Варна ги рециклират за 40 лв. , а новия струва 55лв, така че...ако някога сменям ще е с нов.
                    Ако се използват качествени тампони рециклиран тампон може да изкара, колкото две-три за по 50-60лв. Чудя се, като се сменят двата тампона, какво става с шарнира обаче! Карате си със стария.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      phoenix написа:
                      Ако се използват качествени тампони рециклиран тампон може да изкара, колкото две-три за по 50-60лв. Чудя се, като се сменят двата тампона, какво става с шарнира обаче! Карате си със стария.
                      кви са тези рециклирани тампони? тампоните се сменят с нови от магазина, рециклира се само шарнира, срещу 15-20 лв сменят подложката и това е. не съм пробвал и няма сигурно и да пробвам рециклиране на шарнира, за да дам информация, но смяната на тампоните си е съвсем стандартна операция
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

eeeе ти пък сега се хвана за думата...не виждаш ли, че Владим се е объркал и е искал да каже рециклиран носач
                        Ако се използват качествени тампони рециклиран носач може да изкара....
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

а как разбирате дали новите тампони са качествени, а не са някакви... бляк ??
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

phoenix написа:
                            eeeе ти пък сега се хвана за думата...не виждаш ли, че Владим се е объркал и е искал да каже рециклиран носач
                            Ако се използват качествени тампони рециклиран носач може да изкара....
                            Така е, спинкало ми се е, като съм писал, извинете! Рециклиране на шарнира и аз не бих пробал :D Относно тампоните, сега на мода са такива от полипролимен, или някакъв силикон.. ще ви излъжа... но нямащи нищо общо с гумата и каучука материали! Със сигурност изкарват много дълго време, но при нас са неприложими именно заради невъзможността за смяна на шарнира. Ех... къде ми е кадетчето от чийто носач можеше да се сменя всичко поотделно!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                            X