Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На Първа скорост в движение

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Blade SG написа:
    Включвал съм първа на темпрата, когато най-много съм бил с 15км/ч и то с много зор. При по-висока скорост не мога да вкарам нито първа, нито задна(говорим със съединител). Първата просто не влиза, все едно нещо я блокира, а задната стърже все едно включвам без съединител.
    Понеже няма синхронизатор, за това така. Но ако подадеш газ, и уцелиш оборотите да са синхронизирани, и с 30 да караш, ще включиш 1-ва безпроблемно. Ако си управлявал машина с двойно освобождаване на съединителя - същото е.

    Коментар


      #17
      Кой каза, че междинната газ не е нужна при леките автомобили
      TD_100, че е кръгло число.

      Коментар


        #18
        max-2 написа:
        пробвал с над 30 до40 км/ч включват 1-ва без проблем
        дядо ми викаше ,"ПОСМАЛИ МАЛКО "
        фиатче Браво 2.0

        Коментар


          #19
          tomazo,възможно е и при по-голяма скорост да влезе 1ва.При мен се случи при едно мерене на пишките с БМВ 520.Тръгваме от място,аз изцеждам 1ва,2ра и правя опит да мушна 3та.Ма не било 3та,а 1ва.И като пуснах съединителя се залепих на волана, а навигаторката прегърна жабката. 1ва си влезна без хъркане и зор.Даже мислех да пусна тема дали е опасно за скоростите.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

          Коментар


            #20
            Първата си има синхронизатор! Това го твърдя, не защото съм го бил чувал, а защото съм разглобявал и ремонтирал доста скоростни кутии!Теоретично е възможно да се влючи на първа и при по-висока скорост, но е въпрос на доляма доза шанс и късмет!А бе нали имаше една тема от ланча-форума, дет’ някой беше вкарал от 5-та на 1-ва или нещо такова беше!

            Коментар

            Working...
            X