като сменях маншони на каретата видях следното,маншона на шарнира е скъсан.тъй като шарнира при Браво е част от предния носач се чудя:има ли някакъв начин за смяна САМО на маншона на този шарнир?за момента няма никакви луфтове шарнира, но с този прокъсан маншон няма как да искара дълго P.S.: снимка от колегата HCO Забележка: В червено пише само администраторският състав на форума.Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за маншон на шарнир Браво.
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Re: въпрос за маншон на шарнир Браво
u_bo написа:като сменях маншони на каретата видях следното,маншона на шарнира е скъсан.тъй като шарнира при Браво е част от предния носач се чудя:има ли някакъв начин за смяна САМО на маншона на този шарнир?за момента няма никакви луфтове шарнира но с този прокъсан маншон няма как да искара дългоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
има има. друг е въпроса дали си заслужава, защото един път скъсан вече е влязла вода и пясък и там и ще си остане, да дочупи шарнира. просто вендъж скъса ли се и не го смениш моментално си изгубил носача. все пак няма никакъв проблем да се свали, държи се на едни пружинни телчета такива, заместват скоби и се сменя. имам цял каталог с маншони, може да го потърся и да видя къде е тази фирма за маншони ако не намираш никъде.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:има има. друг е въпроса дали си заслужава, защото един път скъсан вече е влязла вода и пясък и там и ще си остане, да дочупи шарнира. просто вендъж скъса ли се и не го смениш моментално си изгубил носача. все пак няма никакъв проблем да се свали, държи се на едни пружинни телчета такива, заместват скоби и се сменя. имам цял каталог с маншони, може да го потърся и да видя къде е тази фирма за маншони ако не намираш никъде.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:pakumba написа:има има. друг е въпроса дали си заслужава, защото един път скъсан вече е влязла вода и пясък и там и ще си остане, да дочупи шарнира. просто вендъж скъса ли се и не го смениш моментално си изгубил носача. все пак няма никакъв проблем да се свали, държи се на едни пружинни телчета такива, заместват скоби и се сменя. имам цял каталог с маншони, може да го потърся и да видя къде е тази фирма за маншони ако не намираш никъде.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
pakumba написа:.... имам цял каталог с маншони, може да го потърся и да видя къде е тази фирма за маншони ако не намираш никъде.
Коментар
-
u_bo написа:pakumba написа:.... имам цял каталог с маншони, може да го потърся и да видя къде е тази фирма за маншони ако не намираш никъде.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo написа:pakumba написа:.... имам цял каталог с маншони, може да го потърся и да видя къде е тази фирма за маншони ако не намираш никъде.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар