Приятели препоръчайте ми някой качествен човек който се занимава с АГУ че трябва да ходя Лека корекциика в заглавието. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в Бургас има добър газаджия?
Collapse
X
-
иди при Техногаз - срещу бензиностанция Опет на ул. Индустриална, след завод Яна Лъскова, имаше 1 бензиностанция май Брент се казваше, след нея - вътре в двора...хубаво е да се обадиш предварително и да се уговорите, за да не се разкарваш само - тел. 056/848686, 0888/515998, 0885/274276Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Там ми одраха кожата!Беше ми спряла газовата,отидох,закачиха я на комп(добре,че имаха кабел,не че разбираха какво правят) и стигнаха до извода,че не достига газ,като се усъмниха във филтъра.Нещо в което и аз се бях усъмнил и го бях чистил преди да отида,но се оказа,че има втори филтър,за който не знаех.Отвориха го за 2 минути,сложиха новото филтърче (струва 3-4лв.) и срещу 30 или 35 лева ми казаха да карам и да си свиркам.Мисля,че се водят представители на Ланди.Има едни ,който монтират основно метан до общижитията на ХТИ.Някъде около представителството на Мазда се падаха.За тях съм чувал,че са добри,но дали е така...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
последния път като ходих там ми оправиха проблема и то като обясних веднага се насочи момчето къде е проблема - нагорели клеми на релето дето трябва да изключва подаването на бензин към дюзите. заедно с газанализ и настройка ми взе 15 лв. - това преди 2 седмици...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
НИКЪДЕ НЕ ХОДИ В БУРГАС!!! Всички са големи смотаняци.А точно до Яна Лъскова ми искаха 500 лв за една джаджа,защото била изгоряла и колата придърпваше.Докато се прибера до вкъщи и се оправи.Явно е било от кофти газ.Ама "майсторите го замериха" с техните уредиТова беше преди две години.Още карам с изгорялата част и нямам проблеми.Мога още и за други майстори да пиша ама аиде ....че се ядосвам....COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
Не знам кога си ходил, но аз от момчета до Яна Лъскова съм доволен. Мисля, че момчето се казваше Митко. Уредбата ми е Ланди-Ренцо и поради некадърното и поставяне точно в Пловдив са обърнали кутията с ламбда-контрола с буксата от горна страна. И покрай силните дъждове преди 1-2 месеца ламбда-контрола се беше напълнил с 3 пръста вода. Отвориха я, вързаха оригиналния тестер на Ланди-Ренцо, видяха че не чете обороти, чистиха струваха... Обадиха се на доставчиците им, чисто нов ламбда-контрол беше 200лв. Но този взеха че го оправиха за 2-3 часа и ми взеха 20лв.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Моята е газов инжекцион БРЦ.Шефа е Николай и лично той ми обарна внимание.Може да са придобили някъкви умения и знания през изминалата година-незнам Исках да ми направят профилактика на изпарителя преди един месец и ми пойскаха 130 лв,при полужение че чисто нов в БРЦ-София струва 140 лв.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар