Ще поживеем,ще видим Тея дни ще ги покарам и двете,ще си избера една,избраницата ми ще я заведа на чичо лекар да видим той какво ще каже,в какво здраве е и ако е наред сия я взимам Като са върна от пазара ще ви кажа какво си взех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava/Маrеа
Collapse
X
-
Колеги,тая седмица ще си взема Мареа 98’,с доста екстри +климатроник и метано уредба която е заводска :D Миналите собственици са си я слушали много,личи си Искам преди да я взема да и направя пълна диагностика в някой сервиз на Фиат в Пловдив,препоръчайте някой добър и нали не много скъп Някой ако има такава Марея да каже как е,btw 1.6 16V 100 коня За метано уредбата изискват ли КАТ някакъв паспорт или нещо друго подобно както при АГУ
Коментар
-
В КАТ ще ти искат паспорт на уредбата издаден от България. Питай в Плевен или в Пловдив на метанстанциите ще знаят някой сервиз дето издава. Преди 3 години като купувах колата от Пловдив, човека ме закара в някакъв сервиз помня, че беше близо до бензиностанция на Шел. За диагностика на ходовата част и проверка за грешки ми взеха общо 5лв от което останах изумен Но преди КАТ си приготви задължително паспорт на уредбата + годишен технически преглед на уредбата! Преди две седмици ходих в КАТ и ми ги искаха тея неща.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар