Здравейте,трябва ми съвет.Решил съм да си взема ново возило и се спрях на Брава и на една Мареа комби Бравата е 96,Мареата е 98 имат си екстри и и цените са им около 5хил.лвКачествени ли са,скъпи ли са им частите...?П.П. Извинете ако темата не е на място.Не на място е за съжаление...Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava/Маrеа
Collapse
X
-
vaskobravo написа:предимството на Мареята е големия багажник.между другото много скъпа ми се вижда тази Брава но нека и колегите си кажат мнението.какви двг. са колите?
Коментар
-
Pavel’ написа:vaskobravo написа:предимството на Мареята е големия багажник.между другото много скъпа ми се вижда тази Брава но нека и колегите си кажат мнението.какви двг. са колите?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
vaskobravo написа:Браво/а -ми не се оплаквам като цени за частите и поддръжка.за Мареа предполагам че е горе-долу същото но най-добре е колегите с този модел да кажат.
Коментар
-
Абсолютно нормално е, ходовата част да създава ядове от време на време. Аз лично съм изключително доволен от Мареата, да чукна на дърво. Това е трети Фиат който карам, и никога - НИКОГА не съм имал проблем с двигател или някакъв сериозен ремонт. Просто Фиат е здрава кола. Изключваме дребните неща
Коментар
-
Pavel’ написа:Ми аз съм леко предубеден един познат имаше Пунто и му стъжни живота.Толкова пари хвърли по тая кола. И сега като му споделих какво мисля да правя (преди имах Пасат 92) ми вика от кон на магареRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Pavel’ написа:105 коня беше колата,мерси Tornado Иначе какво ти е мнението за автомобила,какво и за БраваFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар