Колеги, как да махна облегалките за глава на предните седалки? Пробвах с дърпане на горе не успях, търсех и някакъв бутон за освобождаване, но уви. Помагайте, моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да махна облегалките за глава на предните седалки?
Collapse
X
-
трябва да има нещо като щифтове!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Не си казал каква е колатаhttp://forum.fiat-bg.org/search.php?mode=results
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Re: Как да махна облегалките за глава на предните седалки?
bicho1976 написа:Колеги, как да махна облегалките за глава на предните седалки? Пробвах с дърпане на горе не успях, търсех и някакъв бутон за освобождаване, но уви. Помагайте, моля.Brava 1.4 12V 96г. газ
Коментар
-
Странна работа - и моите изглеждат така на външен вид, но не могат да се свалят с издърпване (проверено!)...Явно и тук има различни версии (както с доста други неща по фиатките).Благодаря за снимките и бързата реакция!P.S. За да разнищим облегалките докрай :D - предполагам, че и твоите могат да се регулират на височина?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Абе не е като да не бях закусвал, когато пробвах!Става по другия начин (със завъртане). Единствената разлика спрямо горните описания е, че (доколкото си спомням) пръчките не излизат с облегалката, а остават в седалката (ама може и да се бъркам с Доблото - там май беше така).Както и да е, аз няма да слагам калъфи. Но ми стана интересно, пък и доста често се пита по този въпрос. :D
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар