Здравейте колеги, проблема ми е следния. При работа на двигателя на едно място и температура 90 градуса изведнаж се осе6та едно разтрисане на двигателя и стрелката скача до 100-110 градуса след 10 секунди пак се враща на 90. това се получава всеки път в задръстване. Същото се получава и когато при 90 градуса температура на двигателя пусна реутаните на задното стакло. Имам чувството, че ще прегрее във всеки момент и изключвам реутаните когато съм в задръстване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно поведение на стрелката за температурата на двигателя
Collapse
X
-
Нека и аз попитам за нещо подобно (да не пускам нова тема, дано не се сърди колегата) за тази стрелка, но на ТД100 мотор.Та значи- когато си карам на 3-та, 4-та, 5-та скорост и оборотите минат 2500 стрелката започва да слиза надолу успоредно с покачването на оборотите, като на 5 при 3000об/мин стрелката вече е най долу, а парното продължава да духа горещо.....Мерси предварителноBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:Нека и аз попитам за нещо подобно (да не пускам нова тема, дано не се сърди колегата) за тази стрелка, но на ТД100 мотор.Та значи- когато си карам на 3-та, 4-та, 5-та скорост и оборотите минат 2500 стрелката започва да слиза надолу успоредно с покачването на оборотите, като на 5 при 3000об/мин стрелката вече е най долу, а парното продължава да духа горещо.....Мерси предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар