Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на ламарини без изчукване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maiska написа:
    А защо първо си изстудявал, а после си затоплял? Идеята за изправянето със сухия лед е при загрята ламарина (лятото на жега) да се охлади рязко до -35 (поне сухия лед е толкова градуси май). А и зависи течния азот каква минимална температура ще ти даде.
    Според теб течният азот, каква темперетура "дава"? По-малко от леда ли? Пробвах на три места с различни типове поражения, никъде не свърши работа. А защо съм използвал тази технология - защото някой преди време бе публикувал подобни клипчета, но с друга технология. Общо взето вятър работа. Хората, които имат по-набито око могат да видят, че тези клипчета са измама...Както и да е, който има мерак да пробва. Аз споделям моят неуспешен опит, повече пари на вятъра по тази манипулация не хвърлям!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Изкарвам темата на горе, тъй като има питане за сухия лед в друга тема.А сега видях и че колегата Владим е писал....За течния азот не знам каква му е температурата, за това и те питам. Но за сухия лед го дават -35 до -50`С.Не знам дали са измама клипчетата, но съм решила да пробвам. Нали знаеш - луд умора няма Само чакам да се постопли времете и да се нагорещят ламарините.....

Коментар

Е, в Бриколаж има спрей - FREEZER REFROIDISSEUR. На него пише, че за кратко изстудява до - 50. Около 5, 6 лева е.

Коментар

Working...
        X