Здравеите много от вас сигурно не ме познават тъи като не съм писал от около година и половина.Накратко много съм запален по всички италианки преди да замина за испаниа имах fiat coupe 1.8 98g. но безпаричието ме принуди да го продам и да замина в чужбина.Сега оба4е се завърнах и много искам да си взема пак някоя грация колебся се м-у Fiat Stilo-1.8 ili jtd i ALFA 147 1.6 ILI JTD.Моля ви даите съвети относно мотори и плиусове и минуси на двата модела.Всяко мнение е добре дошло.Благодаря ви предварително.Сори за неграмотното писане но съм поотвикнал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно ми трябват експертни(фенски) мнения
Collapse
X
-
аз ако имах възможност щах да си взема и двете и да си ги менкам - един ден с едната, един ден с другата, един ден с едната, един ден с другата.... те мноо арни бре Танасе....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
На мен НЕ ми харесва визията на 147-цата...сори, иначе доста хубави неща могат да се кажат за нея. Трябва да се има на предвид доста скъпото окачване на колата, равно е като на 156, поради което и возията е по-добра. Иначе моторите са стандартните за алфа Туин Спарк, и ЖТД...и двата мотора са доста претенциозни откъм поддръжка, но това е обща болест при по-новите автомобили. Успех все пак.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ogi28b написа:аз ще подкрепя дизеловия двигател, а дали да е стило или 147 - все пак сме във фиат-форумаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пуси магнита е Алфата, ама от гледна точка на подръжката Фиата.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар