Така или иначе ще я вкарвам в бокса за смяна на каретата, направо ще сменя и гарнитурата на главата, че да ми е спокойно - все пак отпуски идват, лято, моренце, тва-онова, кофти ше бъде в ная неподходящия момент да каже "бау" и да изпуши бяло! Дано само не е скъп ремонта, че не знам. Па дали е била за смяна или не ще се разбере
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете! Антифриза блика...
Collapse
X
-
sasco
Re: Помогнете! Антифриза блика...
[quote="doofiat"]V & R написа:Здравейте! Първо искам да се извиня, ако повтарям някоя тема От няколко дни термостата на Бравото показва малко над средата почти веднага след палене, а духа студено. Днес при работещ двигател, приятелят ми отвори капачката на антифриза и той почна буквално да "блика", а после изведнъж падна. Моля помогнете... жена шофьор съм А стрелката се покачва все повече към червеният сектор.... Разчитам на компетентното ви мнение. Благодаря предварително.Р.S. Извинявам се, ако съм написала някаква голяма глупост, но колата я имаме от 3-месеца и сега "прохождаме".ogi28b написа:все едно нещо е запушено и пречи на водата да циркулира, затова парното е студено, а пък около термостата се загрява много много бързо и затова показва толкова. Ако е сменян антифриза, обезвъздушена ли е правилно? Водната помпа дали работи? Не знам, нека някой по-компетентен се изкаже.
Коментар
-
sasco
V & R написа:Благодаря на всички за изразеното мнение... Оказа се, че не е била обезвъздушена системата Засега всичко е наред...
Коментар
-
sasco написа:V & R написа:Благодаря на всички за изразеното мнение... Оказа се, че не е била обезвъздушена системата Засега всичко е наред...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар