Здравейте, колеги!Преди 2 дена някой тъпак написал с маркер с огромни букви на чисто-белият ми преден капак "Ася"Добре че не познавам никоя Ася, че щях да имам проблеми Бих искал да ви попитам, има ли някакъв разтворител който не би навредил на боята (не е металик, предполагам че е някаква акрилна) но да изчисти маркера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боята, как да махна нещо нежелано от нея
Collapse
X
-
Ужас ! Една служебна кола я бяха нашарили със спрей, пробвахме какво ли не - нищо не помогна. Дано да не съм прав, но май ще пребоядисваш преден капак. Всъщност казваш, че е с маркер, а не със спрей. Маркерът не се ли маха с вода ? Пробвай първо енергично с навлажнен парцал. Друг разтворител - кореселин, много тънко нанесен върху парцала. Аз съм махал така следи от друга боя върху автомобилната, но трябва много-много лекичко и повърхностно да търкаш, иначе ще отиде и боята.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Благодаря на всички за съветите, преди 1 седмица отново ми се наложи да чистя капака на служебната ми коля, тя също е бяла, но понеже нямах никакво време и бе важно колата ми да е чиста, да призная напръсках капака с парфюм и потърках с парцалчето и всичко е ОКFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Stoyo написа:Благодаря на всички за съветите, преди 1 седмица отново ми се наложи да чистя капака на служебната ми коля, тя също е бяла, но понеже нямах никакво време и бе важно колата ми да е чиста, да призная напръсках капака с парфюм и потърках с парцалчето и всичко е ОКFiat Marea TD100
Коментар
-
С полир паста не става ли?Махал съм доста сериозни петна с доста търкане, продават се и специални машинки за полиране ако те мързи да търкаш на ръкаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар