какво да направя? смених филтъра, климатика не го пускам но завали ли малко и нищо не се вижда. немога да смогна да избърша предното стъкло! като стане така, спирам щото неможе да се кара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужасно гадно се запотяват стъклата като вали
Collapse
X
-
Re: Ужасно гадно се запотяват стъклата като вали
The Secret Lover написа:какво да направя? смених филтъра, климатика не го пускам но завали ли малко и нищо не се вижда. немога да смогна да избърша предното стъкло! като стане така, спирам щото неможе да се кара.Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
-
The Secret Lover написа:какво да направя? смених филтъра, климатика не го пускам но завали ли малко и нищо не се вижда. немога да смогна да избърша предното стъкло! като стане така, спирам щото неможе да се кара.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:The Secret Lover написа:какво да направя? смених филтъра, климатика не го пускам но завали ли малко и нищо не се вижда. немога да смогна да избърша предното стъкло! като стане така, спирам щото неможе да се кара.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
brat_John написа:Лично аз не съм забелязал да ме заслепяват насрещните коли, когато употребявам въпросния спрей Нямам представа защо се е получило така при тебеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
The Secret Lover написа:какво да направя? смених филтъра, климатика не го пускам но завали ли малко и нищо не се вижда. немога да смогна да избърша предното стъкло! като стане така, спирам щото неможе да се кара.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Ако това се случва при настройка да взема въздуха отвън, то това прилича на мокър поленов филтър. Проверил ли си дали се мокри, здрави ли са ти корите отпред при чистачките?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Моя поленов филтър беше ужасно мръсен, дюс черен, целия в едни вечно влажни вълма прахоляк и влакна, свалих го, пооскубах мърсотията и го пуснах в миялната машина на най-дзверската програма за загорели тенджери, 75 градуса май.После го изсуших хубавичко на една вентилаторна печка, стана като нов.(не съвсем де, не стана снежно бял както е нов, ама е мноооого светло сив сега :P Ведната престанаха да се потят стъклата, особено предното, преди явно филтъра е задържал влага и стъклата изсъхваха само ако работи компресора :DЗабравих да кажа, колата е Дедра LS, ’95, 1,6 m.p.i. 66kW с климатроникJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
vesko написа:Ако това се случва при настройка да взема въздуха отвън, то това прилича на мокър поленов филтър. Проверил ли си дали се мокри, здрави ли са ти корите отпред при чистачките?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
stef написа:brat_John написа:Лично аз не съм забелязал да ме заслепяват насрещните коли, когато употребявам въпросния спрей Нямам представа защо се е получило така при тебеFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар