Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно питане относно City на стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно питане относно City на стило

вскички автомобили от модела стило са оборудвани със Cityили това е допълнителна екстра и не всички го иматПоместено в неподходящ раздел. МодерираноМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Brava
    Volkswagen Golf
    и тия три неща

Всички имат City - това е функция на електроусилвателя на волана, контролиращо двете степени на усилието на въртене. При скорости над 70 км/ч автоматично преминава към по-тежката. Поне така обявиха италианците при промотирането на модела. Но аз не съм усетил разликата. Карам винаги с изключен режим City.

Коментар

Ако караш на city и вдигнеш над 70 минава да другия режим.
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

ясно колеги всяко стило има сити а Stilo като си на едно място като го включиш и изключиш има ли разлика
        Fiat Brava
        Volkswagen Golf
        и тия три неща

Коментар

осезателна!

Коментар

Определението на Владко Кулев за CITY режима на ФИАТ е следното: имам чувството че накрая на кормилния прът няма нищо закачено.направи си сметка за разликата.
            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

супер звучи нещо съм решил да сменям бравата за стилоама гледам че бензиновите и дизеловите двигатели са на една ценасполучлив ли им е дизеловия двигател че много съмнително ми изглеждакак са за подръжкаизвинявам се че не е за тази тема въпроса
              Fiat Brava
              Volkswagen Golf
              и тия три неща

Коментар

дизелът на Стило е повече от сполучлив (Common Rail)при еднакво състояние на двете коли, няма начин дизелът да е на цената на бензина
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                X