Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на табло на Fiat Punto 2 (1.2)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смяна на табло на Fiat Punto 2 (1.2)

    Нов съм във Форума на Фиат .... а също така съм и за първи път собственик на фиат.Автомобила е Фиат Пунто 2 (2000г.)1.2 60 к.с.Въпроса ми е следния:Таблото ми е само със скоростомер и гориво.... и понеже (не че ми пречи да шофирам или нещо др. ), но не ме кефи. Искам да питам по разбиращите от мене, мога ли да го заменя с табло с оборотомер и др. му кирийки. Разерите еднакви ли са им...и ще имам ли проблеми с отчитането на данни те по таблото. Възможно ли да се подменят и всичко да е наред?Благодаря. Добре дошъл във форума колега, темата е на правилното място и само ще коригирам заглавието.Във форума се пише на кирилицаМодераторски екип на fiat-bg.org

    #2
    hi

    Аз също сум с такова табло и искам да го сменя.До колкото знам става.за безиновите трчбва да са до 8000 оборота ,а за дизеловите до 6000 борота .

    Коментар


      #3
      аз намерих тук във Варна дават ми го за 80 лв. Но понеже колицата нова и сам вече кът с парите ще изчакам. ако го смениш по рано пиши ако не аз ... по принцип съм си пуснал заявка кам морга за 20 30 евро да ми донеста от Италия (приятели). И според мене е логично да става то си е просто една екстра. Но някой разбиращ майстор може да ни каже да не се захващаме.

      Коментар


        #4
        здр

        Тъка в София таблата са по 50 лева.при италианеца на земляне има купища.каквито поискаш.

        Коментар


          #5
          И аз имам само две стрелки в таблото. Механично мисла, че не е никакъв проблем да се смени. По интересно е дали отзад има окабеляване за оборотомерр температура и т. н. Нали тия стрелки трябва да мърдат. Иначе за какво да ги има.
          PUNTO 1,2 8V 2001

          Коментар


            #6
            здр

            Те са два кабела с букси.Нещо като евро букси.

            Коментар


              #7
              да де ама нали от буксата трябва да има жица до някакъв датчик или друго място откъдето ще дойде напрежението за уредите. трябва да се види разглобено или - най сигурно е да се пробва. обаче колицата я карам от по- малко от 2 месеца и още не ми дава сърце да я разчовъркам.
              PUNTO 1,2 8V 2001

              Коментар


                #8
                Аз съм го разглобявал таблото.Разгобява се много лесно.Мисля скоро да го сменя.Само чакам малко повече пари дами доидат.

                Коментар

                Working...
                X