Такаа, и аз да попитам... вече питах във фрума на Ланча, ама тук може някой с Темпра да е имал същия проблем.При мен диодите(зеленичките, ограден с малко кръгче) си светят, както се вижда от снимката, но на тъмно, при запалени габарити или фарове, иконките за посоката на духането, надписа ЕКОН, абе всичките, не светят... Те трябва ли да светят пиктограмите по принцип??? (оградени с голямо червено кръгче) Щото колкото хора с Дедри и Делти съм питал, при никого тези символи и надписи не светят и даже самите собственици не знаят дали трябва да светят или не? Доста е неудобно на тъмно да се ориентира човек какво да натисне, та паля насоченото осветление на тавана баси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветление на бутоните(пиктограмите) на климатроник
Collapse
X
-
По принцип светят, когато са включени фаровете или габаритите. И аз имам същия проблем. До едно време светеха после спряха. Порових се малко по панела и за сега установих, че е изгоряла една от лампичките. Не знам, дали не са последователно свързани, така че като изгори една ще угаснат и останалите. Това ще го проверя след като си сменя лампичката. В противен случяй ще търся прекъсване на веригата и липса на захранване. На левия панел където са показанията за температура и скорост на вентилатора също има лампички, но те са на друг кръг и светят постоянно.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
-
Petko написа:По принцип светят, когато са включени фаровете или габаритите. И аз имам същия проблем. До едно време светеха после спряха. Порових се малко по панела и за сега установих, че е изгоряла една от лампичките. Не знам, дали не са последователно свързани, така че като изгори една ще угаснат и останалите. Това ще го проверя след като си сменя лампичката. В противен случяй ще търся прекъсване на веригата и липса на захранване. На левия панел където са показанията за температура и скорост на вентилатора също има лампички, но те са на друг кръг и светят постоянно.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:на темпрата си светят но за ланча не знам когато изгори едната крушка /тя осветява две зони/ другите си светят без проблем лошото е че трудно се намират такива крушкиTempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар