Какво стана имали развитие по темата?Колеги дали проблема не се крие в самите щанги на скоростите!Ако те са разбити и имат луфт не са ли пречка за нормалното включване на скоростите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане от скоростния лост?
Collapse
X
-
Колеги аз смених щангите на скоростите и при мен проблема с трудното влизане на 1-ва и леко хъркане на задна не се реши!Като гледам някой колеги са с подобни симптоми, на място като превключвам скорсотите има монент в който все едно нещо им пречи!Нямам никави шумове при натиснат и пуснат съединител, но майстора каза скорсотна кутия..!Масло в кутията има съединителя е нов на 1500 км, направо се чудя кво да правя чел съм за много италинаки с такива симптоми и още 3 в рода но решение никакво а на мен така не ми харесва!Дайте да разрешим проблема, никой ли не го премахнал!Според мен да са синхронизатори за първа и задна ако има такива.....помагайте както на мен така и на другите с проблема!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Този проблем хъркането според мен идва от синхронизаторите и съм забелязал че е така при много от фиатите, дори и при по старите сеати го има, баща има сеат същото като фият панда, та на 1-ва и втора хърка яко, скоростната я разглабяхме и се оказаха надрани дисковете от синхронизаторите.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
EasternAlien написа:Явно си е нещо нормално за Фиат.Аз имам същите проблеми - от скърцането на лоста, до трудното превключване на скоростите.Някой досега оправил ли си е проблема, от съединителя ли идват проблемите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар