има ли някакви особености при смяната на свещите на този двигател?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на свещи браво 1.6
Collapse
X
-
оскубвам кабелите, свалям старите, слагам новите, набоцквам кабелите обратно и съм готов?благодаря."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Благодаря за инфото. кото модели съм се спрял на BERU, GOLDEN LODGE. и двата варианта са 4електродни. първите са по-евтини >30.00 лв и през почивните дни ще си сменя свещите."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
chuni написа:charlie написа:Благодаря за инфото. кото модели съм се спрял на BERU, GOLDEN LODGE. и двата варианта са 4електродни. първите са по-евтини >30.00 лв и през почивните дни ще си сменя свещите.
Коментар
-
KPEMATOP написа:и гледай да не объркаш кабелите...по-добре си ги надпиши преди смяната...че аз като бях новобранец ги обърках и гръмна газовата...и един дебитомер назад...FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
относно кабелите, те на какъв период/пробег се сменяват? или се сменят по някъкви други признаци?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
KPEMATOP написа:да, ама ...ако незнае, че има последователност ще стане бъркотия...аз така на регатата си бех объркал кабелите...ама тогава нищо неразбирах...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
свещи NGK и SAGEM
Много от моите колеги с японски автомобили карат със свещи NGK (около 60 хил. км) . За Брава-та тези свещи са по 15лв - дали ли струва? В същото време има SAGEM-и по 7лв. (с по един електрод).Нека някой пише ако има наблюдение!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар