Въпросът ми не е свързан с нашата марка, но нали трябва да помагаме на колеги :D Става дума за Рено 19 -1991г. без хидравлика. При пълен десен или ляв волан се чува едно пукане и волана бие рязко на другата страна. Дигахме колата и видимо по окачването нямаше никакви проблеми. Спрял съм се на полуоска или секторна кутия, но не съм съвсем сигурен. Надявам се да помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с предницата на Рено 19
Collapse
X
-
Първо помисли за външно каре на полуоска.Вдигни първо едната гума на крик палиш ,на скорост ,и потеглаш ,въртиш пълен десен и пълен ляв да докато намериш шума,ако го няма ,вдигаш другата гума и повтаряш .Подсигури колата да не тръгне докато е вдигната.Трябва да намериш шума от къде идва.Дано съм помогнал ,това ми идва на ум в момента,но може дасе окаже и друго,лагер на главина например.В съшнос сега се сещам че съм сменял рейка на рено с повредени зъби само че там прескачаше волана при завъртане .
Коментар
-
lu40 написа:Лагер на макферсона?iko79 написа:Въпросът ми не е свързан с нашата марка, но нали трябва да помагаме на колеги :D Става дума за Рено 19 -1991г. без хидравлика. При пълен десен или ляв волан се чува едно пукане и волана бие рязко на другата страна. Дигахме колата и видимо по окачването нямаше никакви проблеми. Спрял съм се на полуоска или секторна кутия, но не съм съвсем сигурен. Надявам се да помогнете.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
spark написа:Дали имат лагери на макферсона изобщо.. че май е само тампон. Сори ама лятото комшията разглабя неговите и лагер не видях.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар