Marea Bipower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Показанията на дисплея на таблото
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Здравейте
Здравейте на всички. За първи път пиша във форума. За съжаление повода не е приятен. Докато шофирам таболто се включва и изклюва постоянно и километража не отчита изминати километри, което е лошо, защото не мога да следа кога да си сменя маслото. От DINEXPRESS ми казаха сума от 800 лв за поправка без гаранция че проблема ще се оправи. Говорих с един джамбазин от пловдив който каза че най- вероятно е процесора на бордовия компютър. От DINEXPRESS потвърдиха това като възможна "диагноза". Момчето каза че ще оправи процесора на компютъра за 300лв ако му го донеса свалено табло. Търсих по каталожен номер и ново табло от морга ама .... без успех. Някой може ли да ми даде инструкции как се сваля таблото на Punto 1.9 JTD 2000година. Или друг вариант за отстраняване на проблема, защото цветомузиката не е приятна вечерно време, защото километража изведнъж загасва, а след това също толкова внезапно светват абсолютно всички лампички на таблото. Извинявам се ако някъде е дискутирано нещо подобно но още съм нов, а от това което изчетох до сега не ми стана ясно.Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Здравейте
PUNTO JTD написа:Здравейте на всички. За първи път пиша във форума. За съжаление повода не е приятен. Докато шофирам таболто се включва и изклюва постоянно и километража не отчита изминати километри, което е лошо, защото не мога да следа кога да си сменя маслото. От DINEXPRESS ми казаха сума от 800 лв за поправка без гаранция че проблема ще се оправи. Говорих с един джамбазин от пловдив който каза че най- вероятно е процесора на бордовия компютър. От DINEXPRESS потвърдиха това като възможна "диагноза". Момчето каза че ще оправи процесора на компютъра за 300лв ако му го донеса свалено табло. Търсих по каталожен номер и ново табло от морга ама .... без успех. Някой може ли да ми даде инструкции как се сваля таблото на Punto 1.9 JTD 2000година. Или друг вариант за отстраняване на проблема, защото цветомузиката не е приятна вечерно време, защото километража изведнъж загасва, а след това също толкова внезапно светват абсолютно всички лампички на таблото. Извинявам се ако някъде е дискутирано нещо подобно но още съм нов, а от това което изчетох до сега не ми стана ясно.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Executer написа:Marea Bipower написа:Че си вдигнал ръчна спирачка, или ти е ниско нивото на спирачна течност.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ако так където казва колегата не свършат работа, пиши едно Л.С ще ти дам координати на едно сервизче което се занимава само с автомобилна електроника. Аз се възползвах ... бързо и качествено.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000