Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За смяна ли е катализатора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За смяна ли е катализатора?

Как да разбера дали катализатора е за смяна?Отидох в едно гаражче да парнат задното гърне, че леко беше "тръгнало" и онзи ме подкара. "На колко км е колата?", "Как харчи?" и макар, че отговорът беше "Екстра" - той: "Ааа, катализатора е за смяна", "Така като е запушен и повече гният гърнетата назад".Пък иначе не съм го хващал да мирише на яйца. Колата върви добре по моя преценка, ама нямам база за сравнение та не знам...Потърсих из форума и налетях на това:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=14Някой ходил ли е? Къде се намира? Линковете в поста са умрели... Утре може да им звънна, но ще съм благодарен ако някой даде отзиви.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Тъй, звъннах на човека. Пункта за изпитване на катализаторите е бил в сервиза им на Сливница и Димитър Петков, но вече не работи, бъгнал се е нещо и не могат да го оправят.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
    X