Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

менят ми се оборотите помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

менят ми се оборотите помощ

аз чак сега го открих тоя готин фоум та пичове някои ако моe да ми помогне карам пунто 1.2 75к.с. като работи на празни обороти пада до 0 след това ги вдига до 1000 после пак до 0 и така карах я на диагностика няма нещо което да не работи в колата а и от бензин не е защото зарездах на хиляди места сипвах хубава добавка на стп и не се оправя някои ако има време да написе каквото мисли предварително благодаря
    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Имал съм същия проблем, като имах Пунтото - оказа се моторчето за свободен ход - смених го и после без грижи, дано и при теб да е това.
    Stilo 1.8 16V

Коментар

И аз смятам като колегата gorole, че проблема е в моторчето за празен ход (имах аналгичен проблем на бравата и се оказа то).
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

Имах същия проблем - стъпковото моторче (демек-моторчето за празния ход)!Преди да го сменяш, опитай с почистване - с WD40. Който от колегите го е правил, да каже как точно става.

Коментар

отговор

При мен,тоя номер го правеше тпс,но щом си минал диагностика и няма нищо,значи не е от него.Пробваи като запалиш колата да размърдаш,дебелия кабел които отива към компа.Много често тая инсталация дава на касо,и мени оборотите.
          ex. punto elx 1.2i
          Lancia Libra 1.6

Коментар

еми пичове мерси много сте опитам по тия начини и сте писа дали има резултат пак мерси
            Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD
            Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
            Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Working...
            X