Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде застраховате, колеги?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде застраховате, колеги?

Къде застраховате колите си, колеги? Аз минала година застраховах моята за 432лв. и направо ми се плачеше... Колата е Брава 1.6 16v 103ph 95г. Застраховах я във Виктория. Някакви предложения за застраховател? Опит при възникнало събитие, ако има някой нека да сподели, че и това е важно. На мен като ми свалиха тасовете и ми викат- щом няма счупено при краденето не изплащаме???
    Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Моята е в Български имоти, там беше най-тънко, а и там имам познат. 1.2 16V 99г. на 4-ри вноски по 130 лв.... оцениха я на 7600 лв. или 7200 лв. вече не помня.
    Fiat Bravo 80 16V

Коментар

тасове, джанти, гуми, огледала никой не плащамоята е в Армеецза 5500 - 360 лева, включително пълно каско за ЕС, каско без кражба за всички останали страни (и гражданската ми е там)
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        тасове, джанти, гуми, огледала никой не плащамоята е в Армеецза 5500 - 360 лева, включително пълно каско за ЕС, каско без кражба за всички останали страни (и гражданската ми е там)
        За тасове, джанти и гуми е така, но на мен за счупено (не откраднато) странично огледало миналата година ми платиха 90 лв. Застраховам в "Български имоти". Любезни са, цените им са сравнително тънки, но ... си отваряйте очите на 4, шмекери си падат малко. Когато за първи път застраховах при тях, установих че след невинния въпрос къде ми нощува колата, на който аз отговорих "обикновено в гараж", се оказа, че в договора е записано, че ако през нощта се случи застрахователно събитие извън обичайното място на нощуване, може да ми откажат изплащане на обезщетение ?!
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

счупено огледало можетова ще го платятаз говорех за откраднати

Коментар

Не съм съгласен с това за гумите... ако ви ги нарежат няма ли да ги покрие Каското?Иначе ако са свалени гумите барабар с джантите тогава май не плащат... ’щото можело сам да си ги свалил...

Коментар

и аз мислех че плащат срязани гумидаже преди май плащахано като се зачетох в общите условия...сори

Коментар

против кражба при мутрите-Булинс,към гражданската има застраховка кражба.Иначе бих се застраховал в УНИКА.Имам приятел там и съм виждам как плащат без проблем,като дойдат за щета.Нова компания,която иска сериозно да стъпи на пазара.Шефа е австриец.Всяка щета над 5000 лева се подписва лично от него.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Възможно е "Уника" да са коректни, но в никакъв случай не е нова компания. Това е бившата ЗК "Витоша", която е създадена в началото на 90-те години.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз имам изключително добри впечатления от ЕВРОИНС. Мареата 3 години поред си я застраховах при тях - никога не са правили проблем за щети, не са искали протоколи от КАТ за разни драскотини по бронята и т.н.В момента съм в БУЛСТРАД - просто лизингодателя работи с тях, но те също са свестни - съдя по това, че служебното Добло е при тях и пак за едни драскотини сме ходили.
                    APRILIA Mille R '01

Коментар

Преди във Витоша (Уника), а сега в Булинс.Във Витоша ми платиха 1200...1300лв, а за почти същото в Булинс 700лв.Повече в Булинс никога.

Коментар

Аз пък съм в Generali и съм много доволен, никакви проблеми до сега.
                        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Aз пък съм към БУЛСТРАД, ползвам някава преференция и плащам 3 пък съм застрахован на 10 промила....А бе оценката за кажба и пълна щета е малко под 9к, а за ремонти малко над 13к, плащам 390лв. Сега чакам да ми изплатят едни щети по броните, пък да видим...вече месец стана

Коментар

Аз съм много доволен от АЛИАНЦ много са точни хората там.Маркировката е безплатна а тя се състои само от стикери няма печати по мигачи фарове джамове,всичко на доверие :D . За една драскотина от 10см по десния калник ми платиха 130лв
                            bravo-bravisimo

Коментар

На Фиата ГО и каско в Алианц никакви проблеми за сега, а надявам се и за напред. Като пример ще дам това, че по време на движение от предната кола хвръкна камъче, което се удари в предното стъкло на Опела на баща ми и се получи външна пукнатина окло три милиметра в диаметър и от Алианц платиха точно толкова пари колкото струва нов прозорец с монтажа. А иначе на Опела ми каското е във Виктория и пак не съм имал кахъри. И все пак всичко е относително при заплащането нащетите и в много случаи зависи и от регионалния представител, от това че примерно си дългогодишен клиент и т.н.
                              Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                              Chevrolet Aveo

Коментар

Working...
                              X