Къде застраховате колите си, колеги? Аз минала година застраховах моята за 432лв. и направо ми се плачеше... Колата е Брава 1.6 16v 103ph 95г. Застраховах я във Виктория. Някакви предложения за застраховател? Опит при възникнало събитие, ако има някой нека да сподели, че и това е важно. На мен като ми свалиха тасовете и ми викат- щом няма счупено при краденето не изплащаме???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде застраховате, колеги?
Collapse
X
-
sev написа:тасове, джанти, гуми, огледала никой не плащамоята е в Армеецза 5500 - 360 лева, включително пълно каско за ЕС, каско без кражба за всички останали страни (и гражданската ми е там)Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
против кражба при мутрите-Булинс,към гражданската има застраховка кражба.Иначе бих се застраховал в УНИКА.Имам приятел там и съм виждам как плащат без проблем,като дойдат за щета.Нова компания,която иска сериозно да стъпи на пазара.Шефа е австриец.Всяка щета над 5000 лева се подписва лично от него.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз имам изключително добри впечатления от ЕВРОИНС. Мареата 3 години поред си я застраховах при тях - никога не са правили проблем за щети, не са искали протоколи от КАТ за разни драскотини по бронята и т.н.В момента съм в БУЛСТРАД - просто лизингодателя работи с тях, но те също са свестни - съдя по това, че служебното Добло е при тях и пак за едни драскотини сме ходили.APRILIA Mille R '01
Коментар
-
На Фиата ГО и каско в Алианц никакви проблеми за сега, а надявам се и за напред. Като пример ще дам това, че по време на движение от предната кола хвръкна камъче, което се удари в предното стъкло на Опела на баща ми и се получи външна пукнатина окло три милиметра в диаметър и от Алианц платиха точно толкова пари колкото струва нов прозорец с монтажа. А иначе на Опела ми каското е във Виктория и пак не съм имал кахъри. И все пак всичко е относително при заплащането нащетите и в много случаи зависи и от регионалния представител, от това че примерно си дългогодишен клиент и т.н.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар