На мойта Темпра имам устройство за автоматична корекция на фаровете, в зависимост от натовареността на автомобила. Ако някой е запознат с устройството и начина на действие ще съм му благодарен, ако сподели .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоматична корекция на фаровете-Темпра
Collapse
X
-
Re: Автоматична корекция на фаровете-Темпра
fifi sw написа:На мойта Темпра имам устройство за автоматична корекция на фаровете, в зависимост от натовареността на автомобила. Ако някой е запознат с устройството и начина на действие ще съм му благодарен, ако сподели .A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
аз имах......преди а я счупя де, като оправях спирачните мъркучета. Иначе си бачкаше...като погледнеш задния мост, има само едно нещо отдолу вляво(като гледаш колата напред). Към него идват 2 мъркучета прозрачни.....те тва са вкуумите, ма дъл бачкатСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Фарове..........
Stefan Hadjov написа:Не е с вакум,нито с въздух налягане а е с хидравлика с масло.Има и точки за обезвъздушаване.......
Коментар
-
Фарове..........
Колега,от двете страни на системата има дринажни отвори затворени с малки щифтове.Отварят се и от едната страна се вкарва хидравлична течност докъто от другата страна се появи изтичане и след това се затварят.Това става със нещо като спринцовка.Но ако системата е разхерметизирана то пак ще изтече хидр.течност.Въобще това решение е изключително ненадежно и всички се отказаха от нея и я замениха с електрическа с електромоторче.Досега не съм видял на кола на повече от 5-6 години да работи коректно.Съвета ми е да си блокираш фаровете и си ги направиш ръчно регулиращисе при необходимост.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар