На мойта Темпра имам устройство за автоматична корекция на фаровете, в зависимост от натовареността на автомобила. Ако някой е запознат с устройството и начина на действие ще съм му благодарен, ако сподели .
На мойта Темпра имам устройство за автоматична корекция на фаровете, в зависимост от натовареността на автомобила. Ако някой е запознат с устройството и начина на действие ще съм му благодарен, ако сподели .
Има една вакумна история на задния мост.Когато някой седне от зад, тази "джаджа" чрез вакуум и маркучета, които отиват до фаровете ти накланят рефлекторите надолу и ти си доволен Ама чак работеща, оцеляла на живо не съм я виждал още
аз имах......преди а я счупя де, като оправях спирачните мъркучета. Иначе си бачкаше...като погледнеш задния мост, има само едно нещо отдолу вляво(като гледаш колата напред). Към него идват 2 мъркучета прозрачни.....те тва са вкуумите, ма дъл бачкат
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Благодаря за бързите отговори Ориентирал съм се кое къде е, но имам желанието да я оправя.В маркучетата предполагам е въздух. Освен да проверя за херметичност, какво друго да направя?Откачих лостчето отзад от моста, но кагато го движа не се случва нищо, уви
Късметлии сте... на моя дзвер такива неща са му непознати. А съвзем скоро возих една "леля" отзад (имаше къде 130 кила), и всички ми пресветваха, въпреки че бях на къси. И ръчна корекция даже нямам - само отпред на фара, ама къде да спирям посред нощите да си разбъзиквам фаровете...
Не е с вакум,нито с въздух налягане а е с хидравлика с масло.Има и точки за обезвъздушаване.......
Колега, доста се порових, но не открих никаква схема или обяснение. Аз още не съм разкачил никое маркуче и не знам какво има вътре. Ако си запознат с устройството ще ми помогнеш много като споделиш.Благодаря.
Колега,от двете страни на системата има дринажни отвори затворени с малки щифтове.Отварят се и от едната страна се вкарва хидравлична течност докъто от другата страна се появи изтичане и след това се затварят.Това става със нещо като спринцовка.Но ако системата е разхерметизирана то пак ще изтече хидр.течност.Въобще това решение е изключително ненадежно и всички се отказаха от нея и я замениха с електрическа с електромоторче.Досега не съм видял на кола на повече от 5-6 години да работи коректно.Съвета ми е да си блокираш фаровете и си ги направиш ръчно регулиращисе при необходимост.Поздрави.
Коментар