Моля,покажете къде е тампона на скоростната кутия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смених съединител - пак тресе !!! Помагайте !
Collapse
X
-
Смених тампона горе в ляво, под акумулатора. Пак тресе, ама е по - различно. Стария не е скъсан обаче се беше смачкал до край. Сега ще сменям тоя отдолу. Направих една проба, но незнам дали правилно разсъждавам: Включих на първа и дръпнах ръчната. Като пускам съединителя, двигателя се заклаща но не тресе, и си мисля, че съединителя си е добре. Не се сетих друг начин за проверка. Да де другия начин е да се разглоби, ама кога....Мисля, че ако тресе от съединителя, би трябвало при тази проба също да тресе. Моля ако някой е наясно да пише! Аз отивам да търся тампон, че нещо ги нямат в наличност частите за тия модели.PUNTO 1,2 8V 2001
Коментар
-
phoenix написа:Humppa написа:Ако е скъсан тампона защо не продължава да тресе и по време на движение?Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
Кой беше с касата бира, че съм ожаднял. След смаяната на двата тампона - пак тресеше, но малко по-слабо. Днес при hit-ko смениха съединителя и вече не тресе. А педала стана........Лагера се е блокирал и е изкопал пружините на диафрагмата като на струг. Още малко и е щял да ги пререже. Това е.Наздраве и успехи!PUNTO 1,2 8V 2001
Коментар
-
pepo написа:Кой беше с касата бира, че съм ожаднял. След смаяната на двата тампона - пак тресеше, но малко по-слабо. Днес при hit-ko смениха съединителя и вече не тресе. А педала стана........Лагера се е блокирал и е изкопал пружините на диафрагмата като на струг. Още малко и е щял да ги пререже. Това е.Наздраве и успехи!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
-
niko_ymn написа:pepo написа:номер 11 http://ext.autoxp.ru/rus/index.asp?PUNTO 1,2 8V 2001
Коментар
-
Колеги и аз имам запитванеНов сединител, като го отпускам и се чува скърцане при потегляне, все 1 метал се притрива!това е от както го смених!предложения ?Впрочем сега отделя по високо от колкото със стариямненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар