Проблемът е следния: нагревателят на задното стъкло не работи, чистачката също. А до вчера работеха. Бушонът - 30А е здрав. Последните ми наблюдения са следните - като врътна лостчето за да включа чистачката светва индикаторът на нагревателя като този светлинен ефект е подплътен с леко цъкане откъм задната част ( нейде в дясно ), но от къде точно не мога да установя. Някой има ли идея къде би могло да има рела или нещо подобно? Подозирам, че някъде не става добър контакт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем - Нагревател задно стъкло + чистачка - не работят
Collapse
X
-
Проблемът се оказа много забавен. Споделям тук за да не се чуди някой в бъдеще. На 3тата врата има едни тампони които омекотяват удара когато я затваряш. Могат да се регулират. Оказа се, че е то тях. Бях ги развил преди няколко дни и явно раздалечават контакторите от контктните пластини. Вчера нещо ми присветна и макар, че идеята не беше ясно оформена в съзнанието ми, леко навих тампончетата. И всичко си стръгна както трябва Много съм доволен, че Фичо се оказа невинен. За награда днес му взех чистачка за пасажерското място.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар