Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не пада облегалката на задната седалка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не пада облегалката на задната седалка

Здравейте,На моята Мареа Уикенд не иска да падне напред дясната (по-дългата) половина на задната облегалка. Вдигам напред седалките, лявата (по-късата) се откопчава нормално и си я бутам напред, дясната се откопчава, но мърда само 1-2 см напред и все едно нещо подпира. От експериментите, които си правих около 30 мин установих, че сякаш в основата, от към вътрешния край на седалката нещо подпира - все едно и там има ключалка, която не се е отключила.Проблемите не идват от коланите, защото не са се законтрили. Спокойно се разпъват напред.Някой има ли идея как седи въпроса и в какво се състои проблемът и как може да се разреши?

моята колица е същата и със същият проблем.Колеги отговаряйте де никой ли не е имал нашият проблем
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Коментар

Очевидно не е. Аз все пак успях да си прекарам пералнята и без да я пускам, но тази седмица ако е топло в събота и неделя, ще разглобя и ще прегледам. в ЕПЕР-а гледах, че от закопчалките тръгват нещо като жила ли са, какво ли, та ако са жила, може би това да е блокирало. Като махна тапицерията отзад се надявам мистерията да се изясни

Коментар

студеноооооооза ремонтино ако усетиш къде е проблема ще съм благодарен да го напишеш колега
        Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Коментар

Дясната, по-дълга задна облегалка при мен е захваната само горе, където е и механизмът за откопчаването и. Не запъва, но според мен нищо не ви пречи да понапънете малко. За да не ВИ лъжа обаче, утре обещавам да погледна дали няма някой "капан" приложен от италианският гений. Според мен - може пантите да са поклеясали малко при вас...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
          X