Автор Съобщение ancho Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 10:41 pm Заглавие: Re: отговор -------------------------------------------------------------------------------- petio4528 написа:Значи маслото е 15/40.Колата не пуши,ноаспуха е черен.Като дам повече газ,излиза нещо по скоро като мазна вода.Наи вероятно е конденз с малко масло.Картера,по скоро е усукан от удара,от колкото да е спукан,Няма цепка,само олива.Но видях,че и от гарнитурата на клапаните,тече на две места.Едното място е от маркуча които влиза в въздушния филтър.В понеделник съм в сервиза,после ще пиша какво е станало.Гарнитурата на капака е на два месеца и текна.Наистина ли нвма гарнитура на картера? Обогатяваш природата сериозно какво значи това
Значи, че ти гори масло. Може да се окажат и маслообирачите на клапаните виновни за маслото. Като се износят и започва да гори масло като ламя. Преполагам, че си на газ щом излиза вода от ауспуха
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
За газова уретба немога да ти дам съвет. Взех си дизел, защото все си мисля че газовата уретба ти спества само на газстанциятя. Проблемите допълват до цената на бензина и си мисля, че ако си купя кола която да карам на газ, ще е само ако излиза от завода с газова уретба
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар