Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СБА - Пътна Помощ

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    СБА - Пътна Помощ

    Здравейте,Интересува ме дали някой от форума си е закупил т. нар. Сребърен абонамент за 35 лева на година. Какво точно включва услугата? Информацията на сайта е прекалено оскъдна. На някого да му се е случвало да прибягва до пътна помощ от СБА? Имам смътното усещане, че като в бивша соц. структура, обслужването няма да е на необходимото ниво. Споделете, преживявания моля.

    #2
    Да ти кажа аз съм я ползвал 3пъти . В рамките на София взимаха 42лв. за лек автомобил .(мисля че са ги вдигнали ) . Деистват доста бързо . За джип мисля, че беше 90+ , но защото пращат по голяма машина . Лично си говорих за тези карти с шофиора и той каза , че голяма далавера май няма . Другите пътни помощи са по евтини от СБА .

    Коментар


      #3
      Аз винаги си купувам сребърна карта от 35лв (от 4-5 години насам). Ползвал съм я 1 път за около 200 километра. Направиха ми отстъпка 30км безплатно, после още 30 понеже прегледа ми беше към тях (от гражданската) и си платих останалите 140 километра на преференциална тарифа (вместо по 3лв/км по 1.80лв/км).Това е накратко, полза има, но да не се налага да се опира дотам

      Коментар

      Working...
      X