Смених си радиаторчето на парното на моето Пунто изхвърлих водата от охладителната система и заредих с антифирзи получи се много интересен ефект преди никога не ми е загрявало повече от средата на скалата за температура на водата а сега работната температура се покачи на следващото деление ( с още 1/4 от скалата нагоре) на тая позиция ми включва перката на радиатора а преди се пускаше на средата на скалата не знам до колко това е нормално и ако може някои които кара Пунто 75 да ми каже къде е нормално да седи стрелката за температурата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен ефект при охлаждането на Фиат Пунто
Collapse
X
-
johnfound написа:Доколкото знам, чистата вода охлажда значително по-добре отколкото антифриза, та може да е затова...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Странен ефект при охлаждането на Фиат Пунто
stenli написа:Смених си радиаторчето на парното на моето Пунто изхвърлих водата от охладителната система и заредих с антифирзи получи се много интересен ефект преди никога не ми е загрявало повече от средата на скалата за температура на водата а сега работната температура се покачи на следващото деление ( с още 1/4 от скалата нагоре) на тая позиция ми включва перката на радиатора а преди се пускаше на средата на скалата не знам до колко това е нормално и ако може някои които кара Пунто 75 да ми каже къде е нормално да седи стрелката за температуратаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
johnfound написа:Доколкото знам, чистата вода охлажда значително по-добре отколкото антифриза, та може да е затова...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар