Здравейте, Регистрирах се тук, защото възнамерявам да стана един от притежателите на Fiat.Спрял съм се на Fiat Punto, моделите до 1999г, предполагам скоро ще притежавам такова.Моля, кажете ми плюсове и минуси на автомобила? Питам вас, защото сте запознати с марката. Интересува ме скъпа ли е поддръжката, колата здрава ли е, най-често срещани дефекти ако има такива...Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте, интересувам се от Fiat Punto...
Collapse
X
-
абе са човека се е спрял на моделите на пунто едно... а третото пунто е най-яко... така че то ако е до замисъл...а са по въпроса- то има бая теми в които се говори за пунто... ама.. аз карам такова 97 година с 5 врати.. сравнително малко проблеми, евтина поддръжка.. икономичен разход, но моето е 1.1. Имах пробелми малко със загруването и сменят радиатор, което обаче доколкото знам е и чест проблем за пунто.. все протичат.. има някои рутинни работи дето се правят при покупка, но нищо не е кой знае колко солено.. колата добре вози, пъргавичка и е много удобна за центъраPunto 1.1
Коментар
-
Re: Здравейте, интересувам се от Fiat Punto...
Seamus написа:Здравейте, Регистрирах се тук, защото възнамерявам да стана един от притежателите на Fiat.Спрял съм се на Fiat Punto, моделите до 1999г, предполагам скоро ще притежавам такова.Моля, кажете ми плюсове и минуси на автомобила? Питам вас, защото сте запознати с марката. Интересува ме скъпа ли е поддръжката, колата здрава ли е, най-често срещани дефекти ако има такива...Благодаря предварително
Коментар
-
Seamus написа:О, да четох и тук. Още повече се навих за Пунто. Избирах между Пунто и Браво. Иначе и аз предпочитам автомобила да бъде с три врати, но има някакъв вариант да ми докарат читаво с пет..FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар