Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с жабката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тая тема кърти мивки и ги извозва с Фиат Баси, другите форуми ще ни се смеят бе... Виц - мишка в жабката... Шегата настрана, но колега - като ти гледам пострадалите ръкавица и пликче - залагай капана, защото ПВЦ-то на кабелите е почти толкова вкусно, колкото пвц пликчето. На мен една мишка ми ядеше изходящия мъркуч на пералнята... Един месец се гонихме, докато май изяде всичката отрова...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Разкарай мишката бързо, че много обичат кабели и може да ти образува големи ядове и РАЗХОДИ за нови електрики . Преди години в една фабрика започнахме два дни по-късно след коледната отпуска щото мишките бяха изгризали бубините на всички контактори в таблата на машините :D
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Утре ще видя ако имам време ще залагам капани или ще слагам отрова, въпреки че доста огледах и не открих повече следи от мишката. И днес разбрах, че това не е прецедент в тая кола, преди години пак мишка е изгризала някакъв сноп кабели в двигателя. Нагла работа бе, ще си взема котка вече...P.S.: А ей тва просто ме изпълни колега "Тая тема кърти мивки и ги извозва с Фиат " :D
        "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
        Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Мани тия капани, наи добре си вземи лепило , то е специално за мишки. Мажеш обилно с лепилото на едно парче картон ( а може и две ) слагаш на пода пред седалките и сутринта ако е било в колата ще е исъхнало на лепилото. Много ефикасно нешо , 100% деиства. :D
          Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
          ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Колега, никаква отрова!!!Животинчето ще вземе да пукне нейде в нишата под някоя кора и после ще ти се стъжни. Смрад, разглобяване (щото не го знаеш къде е), пак смрад и пак разглобяване... Ние така почти обезкостихме едно Фордче. Мишлето беше влезнало в субууфера през тръбата на басрефлекса. За беда обаче не е могло да излезе и се споминало вътре. Не мога да ти опиша какъв го ядохме, докато разберем...
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Слушам и не вярвям на очите си!Може през процепа на жабката да са се мушнали при перката под жабката, но тя май е обезопасена. Иначе да ти имам проблема. Пак по-добре звучи от "Колата ми не върви!"ХихиихиТая тема ще я сложим в рекордите на Гинес-Форум Фиат
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

1 прост съвет - сложи едно парченце кашкавалец / мноо го харесват гадините / на стелката за през ноща. ако сабале го нЕма - лошо... или пък намери некоя котка да спи 2-3 вечери вътре и да умирише колата и мишки няма да видиш...п.п. ако има мишки наоколо може профилактично да пускаш котката 1 път в месеца за по 2-3 вечера....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Лелее, така като чета щом това не е първия случай в тая кола, на мен ми се струва, че си имаш мишкарник в жабката Хайде признай си - за какво ги отглеждаш тия мишки? После да не ги предлагаш като домашни любимци....

Коментар

jenshen73 написа:
                    ......Баси, другите форуми ще ни се смеят бе... Виц - мишка в жабката... ...
                    по-добре да има кодова дума за мишка ... напримееер бушон.да не ни бъзикат другите форуми -отрова за бушони-щипка за бушон = котка-изгорял бушо= умряла мишка баси след гаврата с джантите днеска, тая тема ми оправи настроението

Коментар

Аз я бях забравил и си мислех, че е стара колкот света, а тя била от тая година. Тъжното е, че колегата не каза - мишка ли е или бушон в крайна сметка?
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз я бях забравил тая тема покрай изпитите. В крайна сметка не открих какво е. И бушон да е и мишка да е, избягало е. Пак с малка беля се разминах, само ми изяде палеца на ръкавицата. Ама все пак като гледам е хубаво да пускам от време на време някоя котка за профилактика.
                        "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                        Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Смешно ли е,повярвайте нее.Взех си котка и така е научена,че само като ме види да спирам пред гаража ме чака и хоп в колата,после прави обиколка наоколо.Засега няма Бушони,чукайте на дърво,че е над 1000ка. :D

Коментар

tashunk написа:
                            Смешно ли е,повярвайте нее.Взех си котка и така е научена,че само като ме види да спирам пред гаража ме чака и хоп в колата,после прави обиколка наоколо.Засега няма Бушони,чукайте на дърво,че е над 1000ка. :D
                            Внимавай само щипката за бушон да не си остри ноктите на тапицерията или таблото че ще те е яд после че си я пуснал вътре. А темата е за Гинес ще направи форума прочут хихихи
                            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                            FIAT БРАВО 1.2 16v
                            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                            X