Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с жабката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с жабката

Колеги, преди 2 седмици се случи нещо много странно. Бях си оставил ръкавиците в жабката и ми стояха там около седмица. Когато след това се опитах да ги извадя, едната ръкавица беше наполовина влязла зад жабката(в процепа между задната стена на жабката и таблото) и когато я изкарах и липсваше палеца. Беше като откъснат или по-скоро изгризан. Намерих и едно пликче в жабката, което също в долния си край беше като изгризано. Огледах процепа, в който ми беше влязла ръкавицата, но не виждам нещо, което може да я раздере по този начин. Още по малко, че палеца така и не го открих нито в жабката, нито на пода в колата. От какво може да е станало така, възможно ли е да имам мишка в колата
    "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
    Subaru Legacy 2.0i

oтвсякъде си мирише на мишка имаш квартирант ,който не си плаща даже и бензина
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: Проблем с жабката

Blade SG написа:
      От какво може да е станало така, възможно ли е да имам мишка в колата
      Напълно вероятно е.Мой приятел му бяха изяли някакви кабели ,а тук имаше случай с ФИАТ Купе с прескочил ангренаж заради мишки.Щом си се отървал само с едни ръкавици си късматлия :D .

Коментар

да не би да е влязла някъде при вентилатора на парното и той да я е скъсал? другото е мишката
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Проблем с жабката

lubobg написа:
          Blade SG написа:
          От какво може да е станало така, възможно ли е да имам мишка в колата
          Напълно вероятно е.Мой приятел му бяха изяли някакви кабели ,а тук имаше случай с ФИАТ Купе с прескочил ангренаж заради мишки.Щом си се отървал само с едни ръкавици си късматлия :D .
          Отървал съм се с едни ръкавици за сега А къде може да е тая мишка, има ли вероятност още да ми е някъде из колата?

Fiat Tempra 1.9 TDs
          Subaru Legacy 2.0i

Коментар

pakumba написа:
            да не би да е влязла някъде при вентилатора на парното и той да я е скъсал? другото е мишката
            И аз първо това си помислих, но пликчето ако е влязло във вентилатора нямаше да го видя повече.

Fiat Tempra 1.9 TDs
            Subaru Legacy 2.0i

Коментар

ми провери дали може да се пъхне нещо там и особенно дали вентиалатора е наистина отзад, че аз съм позабравил къде е при темата и как беше баш
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

И на мен ми мерише на мишка
                кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Еми земи си котка вътре и те обичат да се навират по фиатите. Мишка в автобус бчх чувал ама ти направо ме разби с тая мишка в колата Пробвай да отвориш някаде сичките врати и се опитай да я изгониш
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

темата не трябва ли да се преименува на "Проблем с мишката"?

Коментар

infineon Преди 5-6 години и котка имах. Едно малко котенце беше влязло някъде в двигателя, ама баща ми го изкара благополучно.Утре ще отворя всичко и ще се поразровя да видим още ли е тука тая мишка или вече си е тръгнала. Обещавам да снимам и ръкавиците, да не кажете че си измислям ogi28b в началото беше проблем с жабката, ама май наистина се превърна в проблем с мишка. Дано само не ми направи по-голяма беля преди да я намеря.

Fiat Tempra 1.9 TDs
                      Subaru Legacy 2.0i

Коментар

ами като се занимавах с окачени тавани, мишки бяха яли от гипсокартона, и от шпакловката, така че нищо чудно медеца в някой дебел кабел да им се услади. Преди време виках кабелните хора заради лош сигнал на кабелната, откриха проблема в една от шахтите: половин метър кабел се държеше само на жилото си, а ширмовката и изолацията - изядени, и от там навлиза яко ефирен сигнал и ето ти лош образ и черти.. Съжалявам че излязох от темата, ама тва мишките.... Пробвай това : Кофичка вода в краката на пасажера, а на седалката - нещо като летвичка , закрепваш така че едвам да се крепи, висяща над кофичката. И парченце храна. Отваряш жабока, и се надяваш мишока да се излъже, и да опита да стигне до храната, и ЦОП - няма мишка вече. Изпитано - действа. Така хванахме мишката която ядеше от шпакловката. И я хванахме точно с капан от шпакловка. Идиотско звучи, но.....

Коментар

Blade SG написа:
                          да видим още ли е тука тая мишка или вече си е тръгнала
                          Моли се да не е умряла някъде из вътре, че тогава си еб@ло мамата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Днеска огледах горе долу и не видях никъде мишка. Явно си е заминала. Ето и малко снимки:http://images23.snimka.bg/005035843-big.jpghttp://images23.snimka.bg/005035846-big.jpghttp://images23.snimka.bg/005035848-big.jpg

Fiat Tempra 1.9 TDs
                            Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Като ти видях снимките и от каква материя е ръкавицата ти,всичко това ме навежда на мисълта,че не само не си е заминала тази мишка,ами дори си прави гнездо някъде в колата ти.Помисли си за капан,за да я хванеш.Можеш,освен вече предложеният тип капан,да си направиш и друг,действа безотказно за малки мишлета.Нужни са ти порцеланова купичка с подходящ размер,орех,тел,стръв(парченце колбас,сланинка или нещо подобно) и подходящо по размер парче стъкло или плексиглас(нещо което е прозрачно)В ореха забиваш телта и я правиш като кукичка на която закачаш примамката.Слагаш стъклото на пода или най-добре върху нещо,което да го надигне малко от пода,да могат да ти влязат пръстите под него,за да може после лесно да се вдигне.Върху стъклото слагаш ореха и купичката захлупена надолу да стъпи с ръба си върху ореха,така че стръвта да остане отдолу под купата.Щом мишката влезе и бътне стръвта ореха мръдва и купата я захлупва.После вземайки купата заедно със стъклото можеш да видиш дали има мишка вътре,която си е жива и ти решаваш какво да я правиш после.Препоръчвам ти стъклото да не е много по-голямо от купата,за да можеш да го вземеш удобно заедно с купата притискайки го към нея.Все пак дано си е заминала мишката,но честно казано това ме съмнява,освен ако не е взела само материала от там и да си прави гнездо някъде в близост до мястото където си спираш колата.п.п.Тази тема май направо си стана за "Общи приказки"

Коментар

Working...
                              X