Значи нов съм във форума и имам един много голям проблем... Взех си усилвател и си направих субуфер но проблема ми е, че не намирам от къде да си прекарам "+" кабела за усилвателя... има ли нещо като тапа или де да знам?... Имам Fiat Bravo 1.4 12V ще се надявам някой от Вас да ми помогне ако може да качите и снимка... ЕВАЛА! Един ден се занимавах да търся тая тапа и открих една но не можах да я сваля... Също така имам и още едно питане към Вас. Значи другия проблем е, че много ми харчи и не върви както преди Един познат ми каза че сигурно е Ламбда сонда но аз реших да се посъветвам с Вас и така... Възможно ли е да е това??? Все пак 15/100 не мисля че харчи малко а според Вас? Надявам се да ми помогнете и по двата проблема...Благодаря предварително! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Колега, когато търсиш консултация по някой проблем логично е да пуснеш темата в раздел "Консултации"Коригирай и заглавието на темата според правилата.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...аторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги ПОМОЩ!!!
Collapse
X
-
Автоусилвателите се захранват по правило директно от акумулатора с проводник, 6 квадрата и подходящ предпазител.P.S. Сега забелязвам, че въпросът ти е ОТКЪДЕ да мине кабела. Не виждам проблем за това - в коша на мотора има няколко подходящи за целта места (заедно с инсталацията), а в купето е най-добре, кабела да следва праговете (пътя над тях) - под задните седалки - багажника.
Коментар
-
Rokambol написа:Автоусилвателите се захранват по правило директно от акумулатора с проводник, 6 квадрата и подходящ предпазител.P.S. Сега забелязвам, че въпросът ти е ОТКЪДЕ да мине кабела. Не виждам проблем за това - в коша на мотора има няколко подходящи за целта места (заедно с инсталацията), а в купето е най-добре, кабела да следва праговете (пътя над тях) - под задните седалки - багажника.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
аз пък искам да допълня, че ако усилвателчето е по мощтничко, 6 кжадрата няма да стигнат. имаше някъде таблица, но за нея в тунинг.бг форума може да погледнеш. та аз съм с 10квадрата кабел, хем да не дава много пад на напрежението и ако монтирам втори усилвател да намаля вероятноста да се запаля до минимум.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
A пък аз ще отговоря конкретно на човека Като застанеш пред колата под пластмасата на предния прозорец от лявата ти страна има една гумена тапичка. Махаш я натикваш кабела и излиза под жабката - точно там от където ти започва прага. Ако там не ти хареса, пак в тази част към коша на мотора има 2-ра тапа. За това нешо в Toyaga ми искаха 60лвFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар