дано да си читави частитецените в другите магазини са +- 10 левас изключение на АутоИталия, където са 260 :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава ремък + ролки - 142 лева във Вантотрейд?
Collapse
X
-
mariobg
-
а вариант ли е...
понеже Александър Ауто ми е на 2 крачки (бул. Васил Левски)... там не е ли хубаво да си сменя ремъка? Ванто Трейд по-добри ли са?понеже аз ходих в Ауто Италия и за малко да припадна от цифрата... освен това искаха да оставя колата за един ден и на другия да я взема... казах си че там каквото и да стане няма да ида... В Александър Ауто казаха в сервиза че за 2 часа ще го сменят и ще струва 45 лв.и сега... този Gates читав ли е ремък, или ако търся ФИАТ-ски ще е по-хубаво?аз имам FIAT Brava 1.4 12V SX CLIMA ... за този двигател не е ли необходима само една ролката? и трябва ли да сменям горивен филтър?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
за Brava TD100
Само да споделя... Сменях ангренажният и нормалния ремък всеки от, които върви с по две ролки. Една скъпа ролка на ангренажният ремък струваше към 200лв?!?? Но все пак на Вантотрейд имам доверие. Към 450лв. излезнаха частите и за работа взеха 90лв. За 5-6 часа свършиха работата и в общи линии съм доволен. Не исках гаражен майстор да върши тази работа, риска не е малък, нито цената на частите! И, ако има значение... колата е с климатроникFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ами незнам има ли значение...
ами незнам има ли значение... а го пиша щото от де да ги знам тия двигатели, тия климатици какви са... може и там да има някакво значение... щом в талона на колата пише КЛИМА значи явно има някакво значение... незнам де... но аз все пак питам за 1.4 бензин колко са тия ролки, че да си правя сметката, защото и в Ауто Италия казаха "ролката" и в Александър Ауто казаха "ролката"... и незнам какво да си мисля...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
mariobg написа:sev написа:аз няма да го сменям при тяхсамо ще купя частите
Коментар
-
mariobg
Реклама
Collapse
Коментар